Ja w pierwszej ciazy bardzo chciałam miec synka i takie miałam od poczatku przeczucia. Udało sie. W drugiej ciazy od poczatku miałam przeczucie, ze bedzie dziewczynka i znowu sie nie myliłam. Obecnie kompletnie nie mam zadnych przeczuć, az dziwne
reklama
Ja mam przeczucie na chłopca, chociaż tak naprawdę nie ma to dla mnie znaczenia byle zdrowe. Zreszta postanowiliśmy z M sie tego nie dowiadywać, chcemy mieć w sierpniu niespodziankę [emoji173]️
U nas problem o tyle większy ze ograniczony zestaw imion[emoji15] bo musi funkcjonowac, albo chociaż być wymawialne w dwóch językach.
Wiec z dziewczynka mamy względnie ustalone-byłaby Emma. Natomiast z chłopcem większy problem. Mnie sie podoba Dennis i Borys ale zarówno M jak i corka pukają sie w czolo[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas problem o tyle większy ze ograniczony zestaw imion[emoji15] bo musi funkcjonowac, albo chociaż być wymawialne w dwóch językach.
Wiec z dziewczynka mamy względnie ustalone-byłaby Emma. Natomiast z chłopcem większy problem. Mnie sie podoba Dennis i Borys ale zarówno M jak i corka pukają sie w czolo[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeśli chodzi o objawy(których poza brakiem miesiączki i wstawaniem w nocy siku -brak) to czuje się tak samo jak w dwóch poprzednich ciążach z których mam córki :-) ale wtedy ciąża była umiejscowiona z lewej strony macicy czyli jajeczka z lewego jajnika :-) teraz że mam jużtylko prawy jajnik tto myślę sobie że skoro jestem w ciąży to może tym razem jednak będzie chłopiec :-) chociaż najważniejsze żeby było zdrowe :-) nie zależy mi na tym jaka będzie płeć a natym zżeby tą ciążę do końca donosic. dziś 7 tyg + 1 dzień.... :-)
Ja mysle ze bedzie chlopiec pokolenie mojej mamy i taty czyli mamy siostry i mojego taty bracia maja pierwsze corki. Moje pokolenie czyli moja sis i moja kuzynka maja synow wiec uwazam ze po prostu idziemy pokoleniami i ja tez bede miala pierwszego syna a poza tym zaczepila mnie i mojego P cyganka na rynku w maju i powiedziala do P ze ta Pani urodzi mu pieknego syna. Wiec jestesmy nastawieni na chlopca w rodzinie tez mi tak mowia kuzynka ma na termin na czerwiec mowila ze bedzie corka ja od poczatku mowilam ze syna bedzie miala i na usg wyszlo ze 90% syn wiec moze sie nie mysle tez co do siebie
Ja mam przeczucie na synka ale ja nie jestem w tym wiarygodna. Mój mąż jeszcze nie ma przeczucia ale on jeszcze się nie pomylił, więc czekam na jego opinię. Ja bym się cieszyła z trzeciej córeczki ale mąż nie mniej cieszyłby się na synka. Nie ważne byle zdrowe.
Ja mam już dwóch synów. Od pierwszej ciąży czekamy na Majkę, ale jakoś tak... nie wyszło . Patrząc po terminie owulacji i zapłodnienia, szansa na dziewczynkę jest. Obstawiam dziewczynkę, choć nie wiem czy to nie są bardziej życzenia niż przeczucia . No, ale do trzech razy sztuka. Najważniejsze, żeby urodziło się w stu procentach zdrowe, bo już na starcie zrobiłam Fasolce pod górkę...
1
169849
Gość
Co matka nauczyniałaś, ze pod górkę?Ja mam już dwóch synów. Od pierwszej ciąży czekamy na Majkę, ale jakoś tak... nie wyszło . Patrząc po terminie owulacji i zapłodnienia, szansa na dziewczynkę jest. Obstawiam dziewczynkę, choć nie wiem czy to nie są bardziej życzenia niż przeczucia . No, ale do trzech razy sztuka. Najważniejsze, żeby urodziło się w stu procentach zdrowe, bo już na starcie zrobiłam Fasolce pod górkę...
luska1979
Fanka BB :)
U nas wszyscy liczą na syna bo mamy już 2 córeczki.Mi to obojętne byle by zdrowe było bo moje 2 córeczki oddziedziczyły genetyczne komplikacje więc teraz naprawdę bym chciała zdrowe dziecko może być nawet 3 córeczka.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
motyylek
Początkująca w BB
Ja odkąd się dowiedziałam- czuje ze to dziewczynka mąż też mojej najlepszej przyjaciółce się śniło ze będziemy mieć córeczkę. Dziś rozmawiałam z babcią, pochwalilam się i co? Dwa dni temu i jej i dziadkowi śniła się mała dziewczynka z kreconymi wloskami dużo tych sugestii ja nie ukrywam ze zawsze marzyłam o córce, ale jak będzie chłopak też będę mega szczęśliwa a mój mezus już w ogóle [emoji7]
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom