reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka

reklama
Mam synka więc po cichu liczę na córkę. Nawet dla dziewczynki imię już wybrałam :-) Synka mam z pierwszego związku a mój partner nie ma dzieci więc marzy o chłopcu.
Może na badaniach prenatalnych w styczniu coś już będzie wiadomo :-)

To może i ja dołączę :) Kiedyś zaczepił mnie facet z kartami na ulicy i prosto z mostu powiedział ''ooo Pani to będzie miała dwóch chłopaków''. Nie wiem czemu ale zapamiętałam to do dzisiaj :D Nie mam jeszcze dzieci ale zawsze marzyła mi się parka, w pierwszej ciąży czuję, że to może być chłopak, z resztą mój mąż odkąd się dowiedział cały czas powtarza On, On, On ... ale jak chyba każda kobieta marzy mi się też córeczka, ale i na nią przyjdzie czas poczekamy :)
W rodzinie płcie są podzielone, więc zobaczymy :)

P.s. Dzisiaj śniło mi się, że urodziłam w Walentynki, oczywiście Walentego :D

Mój M chciałby syna ale przeczuć nie ma, ja bym oczywiście chciała córkę ale przeczuć też nie mam żadnych ;) Wiem, że to banał ale dla mnie naprawdę najważniejsze jest żeby w ogóle się urodziło i było zdrowe :)

p19uflw1vekq68fq.png

Ja zawsze chciałam mieć córeczkę - no i udało się. Ale nie myślałam co będzie modliłam się żeby było zdrowe.

reklama
Do góry