bleucoco
Fanka BB :)
8 tydzień to za wcześnie Wyrostek sprawdza się 12-14 tydzieńMam też takie, z 8 tygodnia, ale tutaj też raczej nie będzie widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8 tydzień to za wcześnie Wyrostek sprawdza się 12-14 tydzieńMam też takie, z 8 tygodnia, ale tutaj też raczej nie będzie widać
no właśnie w takim przybliżeniu , że nie wiadomo w ogóle co tu jestKtoś wie co u mnie? Na zdjęciach 14 tc i pare dni. Lekarz raz chłopak a za chwile że mogą to też być opuchnięte wargi sromowe. Zaczynam wariować już będę wdzięczna jeśli ktoś coś rozpoznaje. Zdjęcie w mocnym przybliżeniu.
To jest to co jest między jedną nóżką a drugą tylko czy to jest penis czy wargi sromowe tego nie wiem. Wyglada mi na to drugie bo jest przedzielone. Ale nie wiemno właśnie w takim przybliżeniu , że nie wiadomo w ogóle co tu jest
może daj normalne zdjęcie, bo tu serio widać po prostu plamęTo jest to co jest między jedną nóżką a drugą tylko czy to jest penis czy wargi sromowe tego nie wiem. Wyglada mi na to drugie bo jest przedzielone. Ale nie wiem
Bez przybliżenia. Chodzi o to że na przybliżeniu widać kreskę która dzięki ten narząd na pół. Wyglada jakby były po prostu dwie Warki sromowe jedna przerośnięta ale już nie wiem sama co myśleć. Dobija mnie to.może daj normalne zdjęcie, bo tu serio widać po prostu plamę