Super dziękuję za taką rzetelna informację nie słyszałam o tym wcześniej będę czytaćTeoria z wyrostkiem płciowym jest bardzo wiarygodna i im wyższa ciąża (13t+) tym bardziej prawdopodobna.
Wyrostek męski rozpoznawalny jest dużo szybciej, bo nie ma szansy żeby opadł, a wyrostek żeński w 30% podnosi się po 13tc i staje się chłopcem.
Popatrz sobie nawet na fb na stronach anglojęzycznych o nub theroy
reklama
U mnie w 12 tc powiedział ze dziewczynka i mam roczna dziewczynkęDziewczyny byłam osttanio na badaniu USG prenatalnym trwało bardzo długo lekarz jest super doświadczony słyszałam że podawał poprawnie płeć w 13-14 tygodniu ciąży już. Powiedział mi że na 90 procent dziewczynka patrząc na wyrostek płciowy. Czy u was taka diagnoza z USG genetycznego się sprawdziła co do płci? Chodzi mi przede wszystkim o rozpoznawanie płci właśnie z wyrostka płciowego czy to naprawdę się sprawdza czy szanse są 50/50. Jak było u was jestem bardzo ciekawa
rosenberg
Fanka BB :)
U mnie też się sprawdziła płeć z bodajże 13tc, lekarz określił na 98% chłopaka i tak też zostało.Dziewczyny byłam osttanio na badaniu USG prenatalnym trwało bardzo długo lekarz jest super doświadczony słyszałam że podawał poprawnie płeć w 13-14 tygodniu ciąży już. Powiedział mi że na 90 procent dziewczynka patrząc na wyrostek płciowy. Czy u was taka diagnoza z USG genetycznego się sprawdziła co do płci? Chodzi mi przede wszystkim o rozpoznawanie płci właśnie z wyrostka płciowego czy to naprawdę się sprawdza czy szanse są 50/50. Jak było u was jestem bardzo ciekawa
Lu_cy
Fanka BB :)
USG prenatalne 12t4d chłopiec i sprawdziło się. Wszystko zależy od umiejętności lekarza i sprzętu [emoji846][emoji846]Dziewczyny byłam osttanio na badaniu USG prenatalnym trwało bardzo długo lekarz jest super doświadczony słyszałam że podawał poprawnie płeć w 13-14 tygodniu ciąży już. Powiedział mi że na 90 procent dziewczynka patrząc na wyrostek płciowy. Czy u was taka diagnoza z USG genetycznego się sprawdziła co do płci? Chodzi mi przede wszystkim o rozpoznawanie płci właśnie z wyrostka płciowego czy to naprawdę się sprawdza czy szanse są 50/50. Jak było u was jestem bardzo ciekawa
Mi sie potwierdziłoDziewczyny byłam osttanio na badaniu USG prenatalnym trwało bardzo długo lekarz jest super doświadczony słyszałam że podawał poprawnie płeć w 13-14 tygodniu ciąży już. Powiedział mi że na 90 procent dziewczynka patrząc na wyrostek płciowy. Czy u was taka diagnoza z USG genetycznego się sprawdziła co do płci? Chodzi mi przede wszystkim o rozpoznawanie płci właśnie z wyrostka płciowego czy to naprawdę się sprawdza czy szanse są 50/50. Jak było u was jestem bardzo ciekawa
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
W obu ciążach na pierwszym USG prenatalnym w 12tc poznałam płeć dzieci i nic się nie zmieniło
reklama