reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka usg

1000019119.jpg

Jak sądzicie jaka płeć dziecka?
Chciałabym po wolę myśleć nad wyprawką 😁
Lekarz mówi że chłopak ale czy sądzicie, że ma 100%?
12+5 dni Ale dziecko jest większe.

reklama
Po tym zdjęciu też bym stwierdziła, że chłopak ale wiadomo lepiej poczekać aż to będzie pewniejsze 😁. U mnie lekarz w 13+3 powiedział dziewczynka no i dziewczynka jest (też potwierdzona testem Sanco) więc u mnie się sprawdziło. Aktualnie jestem 27tc. Czasami Ci lekarze mają nosa od razu ale niestety jest dużo też pomyłek 😁 więc lepiej poczekać jeszcze chwilę na potwierdzenie 😅.

Po tym zdjęciu też bym stwierdziła, że chłopak ale wiadomo lepiej poczekać aż to będzie pewniejsze 😁. U mnie lekarz w 13+3 powiedział dziewczynka no i dziewczynka jest (też potwierdzona testem Sanco) więc u mnie się sprawdziło. Aktualnie jestem 27tc. Czasami Ci lekarze mają nosa od razu ale niestety jest dużo też pomyłek 😁 więc lepiej poczekać jeszcze chwilę na potwierdzenie 😅.
Cierpliwość w ciąży w temacie płci jest tematem rzeką 🤣🤣 uzbroje się w nią, nic nie pozostaje innego😁

reklama
Do góry