reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
Kindzia jak zwykle nie zrozumiała przekazu ale to:-D już standard w każdym wątku ;-)

Standardem jest raczej Twoje uprzedzenie, no i zaczepki.
Ale i tak odwrocisz kota ogonem...

A Toj przekaz był az nadto oczywisty.
I nie bedziesz nalezała do tej grupy o ktorej piszesz jak Ci sie trafi córeczka....hmmm

No i pełen szacun dla Ciebie Manta. Ładnie to ujełaś... Cudownie....

Hehehe jaki przekaz? Nie wiem w jakim ty świecie żyjesz :-D ale pisze to co myślę, bez ukrytych przekazów, a jak ktoś nie zrozumie to wyjaśniam- jak chociażby powyżej :-)

A poważnie mówiąc jak masz na to forum przychodzić tylko po to by w moich postach szukać ukrytego sensu i robić z tego odrazu aferki to odrazu sobie daruj.
Z twojej strony nie ma normalnych postów o pogodzie i łupaniu w krzyżu- pojawiasz sie gdzies tylko i wszczynasz kłotnie, albo przynajmniej próbujesz po raz kolejny.

I to w zadnym wypadku nie jest ostrzezenie ale naprawde nie próbuj już szukać ze mną zaczepki, bo nie dość, że Ci nie wychodzi to wprowadzasz ferment a na tym to forum polegać nie ma i nie będzie ;-)

Koniec z mojej strony ;)

angel no dyskusja sie nam tu zrobila :) ale to nic niech kazdy wypowie swoje zdanie a co do ubierania kolorowych ubran ;) ja niemam czegos takiego ze chlopcy musza byc na niebiesko i ani nic rozowego ja synka ubieralam naprawde w przerozne kolory i nawet wiedzac juz plec kupilam mu kolorowe ogrodniczki ktore potem wydawaly mi sie bardziej dla dfziewczynki niz dla chlopca ale co tam wazne ze synek wnich slicznie wygladal a niestac mnie na ubieranie dziecka od pierwszych dni jego zycia w to co jest modne :) i kazdyyy bedzie dzieciaczki ubieral tak jak jemu sie podoba a nie tak jak nakazuje przyzwyczajenie czy moda :D no zeby tylko sie z tego jakas kltnia niewywiazala bbo dopiero bedzie

Ja nie znam! Wizytę mam w poniedziałek o 9.00 :))
Nie mogę się doczekać!

ooo no to tez trzymamy kciuka zeby nam się objawiła kolejna bułeczka albo paróweczka :-D:-D

bozienka a pewnie, chociaz ja bym nie mogla chłoptasia w rozowe wcisnac :-D Ale coby nei bylo itak stawiac bede na kolor beżowy, zielony, pomarancz itp itd.. Dla chłopca mam od gromca niebieskiego od tej znajomej, ale pewno i dziołszy cos rozowego by sie sprawiło - zreszta wchodzisz na dział niemowleco dziewczynski a tam sam róz po oczach :-D
Zobaczymy, zobaczymy :-)

reklama
wywolalam wilka z lasu nieklucic sie kazdy ma swoje zdanie i tyle a jak sie komus cos niepodoba to trudno niema takich samych osob z takimi samymi upodobaniami :) trzymam kciuki za wizyty poznanie plci i wszytskiego dobrego

Do góry