reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Juz w czwartek? Szybko zleci ;-) Co ja mam powiedziec, dopiero w polowie listopada
cytrusowa85
Fanka BB :)
Kindzia jak zwykle nie zrozumiała przekazu ale to już standard w każdym wątku ;-)
Standardem jest raczej Twoje uprzedzenie, no i zaczepki.
Ale i tak odwrocisz kota ogonem...
A Toj przekaz był az nadto oczywisty.
I nie bedziesz nalezała do tej grupy o ktorej piszesz jak Ci sie trafi córeczka....hmmm
No i pełen szacun dla Ciebie Manta. Ładnie to ujełaś... Cudownie....
Angel.
Zwierzoholik;)
Hehehe jaki przekaz? Nie wiem w jakim ty świecie żyjesz ale pisze to co myślę, bez ukrytych przekazów, a jak ktoś nie zrozumie to wyjaśniam- jak chociażby powyżej :-)
A poważnie mówiąc jak masz na to forum przychodzić tylko po to by w moich postach szukać ukrytego sensu i robić z tego odrazu aferki to odrazu sobie daruj.
Z twojej strony nie ma normalnych postów o pogodzie i łupaniu w krzyżu- pojawiasz sie gdzies tylko i wszczynasz kłotnie, albo przynajmniej próbujesz po raz kolejny.
I to w zadnym wypadku nie jest ostrzezenie ale naprawde nie próbuj już szukać ze mną zaczepki, bo nie dość, że Ci nie wychodzi to wprowadzasz ferment a na tym to forum polegać nie ma i nie będzie ;-)
Koniec z mojej strony
A poważnie mówiąc jak masz na to forum przychodzić tylko po to by w moich postach szukać ukrytego sensu i robić z tego odrazu aferki to odrazu sobie daruj.
Z twojej strony nie ma normalnych postów o pogodzie i łupaniu w krzyżu- pojawiasz sie gdzies tylko i wszczynasz kłotnie, albo przynajmniej próbujesz po raz kolejny.
I to w zadnym wypadku nie jest ostrzezenie ale naprawde nie próbuj już szukać ze mną zaczepki, bo nie dość, że Ci nie wychodzi to wprowadzasz ferment a na tym to forum polegać nie ma i nie będzie ;-)
Koniec z mojej strony
MaMicurina
ja mam usg w poniedzialek
Ja mam we wtorek.Kto jeszcze ma mieć USG w tym tygodniu a nie zna jeszcze płci ??
Bozienka24
angel no dyskusja sie nam tu zrobila ale to nic niech kazdy wypowie swoje zdanie a co do ubierania kolorowych ubran ja niemam czegos takiego ze chlopcy musza byc na niebiesko i ani nic rozowego ja synka ubieralam naprawde w przerozne kolory i nawet wiedzac juz plec kupilam mu kolorowe ogrodniczki ktore potem wydawaly mi sie bardziej dla dfziewczynki niz dla chlopca ale co tam wazne ze synek wnich slicznie wygladal a niestac mnie na ubieranie dziecka od pierwszych dni jego zycia w to co jest modne i kazdyyy bedzie dzieciaczki ubieral tak jak jemu sie podoba a nie tak jak nakazuje przyzwyczajenie czy moda no zeby tylko sie z tego jakas kltnia niewywiazala bbo dopiero bedzie
Niech już będzie ten czwartek , kurcze pióro ....
Kto jeszcze ma mieć USG w tym tygodniu a nie zna jeszcze płci ??
Ja nie znam! Wizytę mam w poniedziałek o 9.00 )
Nie mogę się doczekać!
Angel.
Zwierzoholik;)
Ja nie znam! Wizytę mam w poniedziałek o 9.00 )
Nie mogę się doczekać!
ooo no to tez trzymamy kciuka zeby nam się objawiła kolejna bułeczka albo paróweczka
bozienka a pewnie, chociaz ja bym nie mogla chłoptasia w rozowe wcisnac Ale coby nei bylo itak stawiac bede na kolor beżowy, zielony, pomarancz itp itd.. Dla chłopca mam od gromca niebieskiego od tej znajomej, ale pewno i dziołszy cos rozowego by sie sprawiło - zreszta wchodzisz na dział niemowleco dziewczynski a tam sam róz po oczach
Zobaczymy, zobaczymy :-)
reklama
Bozienka24
wywolalam wilka z lasu nieklucic sie kazdy ma swoje zdanie i tyle a jak sie komus cos niepodoba to trudno niema takich samych osob z takimi samymi upodobaniami trzymam kciuki za wizyty poznanie plci i wszytskiego dobrego
Podziel się: