reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
Kindzia jak zwykle nie zrozumiała przekazu ale to:-D już standard w każdym wątku ;-)

Standardem jest raczej Twoje uprzedzenie, no i zaczepki.
Ale i tak odwrocisz kota ogonem...

A Toj przekaz był az nadto oczywisty.
I nie bedziesz nalezała do tej grupy o ktorej piszesz jak Ci sie trafi córeczka....hmmm

No i pełen szacun dla Ciebie Manta. Ładnie to ujełaś... Cudownie....

Hehehe jaki przekaz? Nie wiem w jakim ty świecie żyjesz :-D ale pisze to co myślę, bez ukrytych przekazów, a jak ktoś nie zrozumie to wyjaśniam- jak chociażby powyżej :-)

A poważnie mówiąc jak masz na to forum przychodzić tylko po to by w moich postach szukać ukrytego sensu i robić z tego odrazu aferki to odrazu sobie daruj.
Z twojej strony nie ma normalnych postów o pogodzie i łupaniu w krzyżu- pojawiasz sie gdzies tylko i wszczynasz kłotnie, albo przynajmniej próbujesz po raz kolejny.

I to w zadnym wypadku nie jest ostrzezenie ale naprawde nie próbuj już szukać ze mną zaczepki, bo nie dość, że Ci nie wychodzi to wprowadzasz ferment a na tym to forum polegać nie ma i nie będzie ;-)

Koniec z mojej strony ;)

angel no dyskusja sie nam tu zrobila :) ale to nic niech kazdy wypowie swoje zdanie a co do ubierania kolorowych ubran ;) ja niemam czegos takiego ze chlopcy musza byc na niebiesko i ani nic rozowego ja synka ubieralam naprawde w przerozne kolory i nawet wiedzac juz plec kupilam mu kolorowe ogrodniczki ktore potem wydawaly mi sie bardziej dla dfziewczynki niz dla chlopca ale co tam wazne ze synek wnich slicznie wygladal a niestac mnie na ubieranie dziecka od pierwszych dni jego zycia w to co jest modne :) i kazdyyy bedzie dzieciaczki ubieral tak jak jemu sie podoba a nie tak jak nakazuje przyzwyczajenie czy moda :D no zeby tylko sie z tego jakas kltnia niewywiazala bbo dopiero bedzie

Ja nie znam! Wizytę mam w poniedziałek o 9.00 :))
Nie mogę się doczekać!

ooo no to tez trzymamy kciuka zeby nam się objawiła kolejna bułeczka albo paróweczka :-D:-D

bozienka a pewnie, chociaz ja bym nie mogla chłoptasia w rozowe wcisnac :-D Ale coby nei bylo itak stawiac bede na kolor beżowy, zielony, pomarancz itp itd.. Dla chłopca mam od gromca niebieskiego od tej znajomej, ale pewno i dziołszy cos rozowego by sie sprawiło - zreszta wchodzisz na dział niemowleco dziewczynski a tam sam róz po oczach :-D
Zobaczymy, zobaczymy :-)

reklama
wywolalam wilka z lasu nieklucic sie kazdy ma swoje zdanie i tyle a jak sie komus cos niepodoba to trudno niema takich samych osob z takimi samymi upodobaniami :) trzymam kciuki za wizyty poznanie plci i wszytskiego dobrego

Do góry