reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Miotlica , Atan gratulację

Ja dopisuję się do dziewczynek choć jak słusznie zauważyła Ola nie mam 100 % pewności . Lekarka mówiła że z dziewczynkami to różnie bywa :tak:
Moja koleżanka tak miała właśnie , mimo prywatnych wizyt i częstych USG do końca była przekonana że będzie dziewczynka a wyskoczył chłopczyk :sorry2:

reklama

Ja dopisuję się do dziewczynek choć jak słusznie zauważyła Ola nie mam 100 % pewności . Lekarka mówiła że z dziewczynkami to różnie bywa :tak:
Moja koleżanka tak miała właśnie , mimo prywatnych wizyt i częstych USG do końca była przekonana że będzie dziewczynka a wyskoczył chłopczyk :sorry2:
no mój lekarz jeszcze przy porodzie śmiał się "a jak urodzi się teraz chłopak?"hehe

Moja kumpela miała mieć syna,dużżżego syna, dwa tyg przed porodem okazało się że to jednak bliźniaki - syn i córka, a urodziła dwie córeczki.... to było ee 5-6lat temu...to usg na nfz miała robione chyba 3 razy... i bądź tu mądry człowieku hehe

Ola to musiał być niezły szok ...
Koniecznie muszę sobie zrobić dodatkowe USG bo jak się okaże że bliźniaki to ....:-D:-D:-D

Moja siostra cioteczna w 7 miesiacu miala dzis o 13 cesarke - wody zaczely jej sie saczyc i trzeba bylo dzialc i co miala byc dziewczynka USG to potwierdzały, jeszcze w szpiatlu jej robili 2 przed zabiegiem i tez mowili ze dziewuszka a tu co chlopaczek... moja mama dzis dzwonila i sie smiala Ty wymyslaj zenski odpowiednik imienia Kacper bo jak sie urodzi Kacperka to co bedzie? :)

Mnie i M wczoraj dopadła moja mama z igła i nitką no i wyszła kobita jak nic :-)...mnie się cały czas wydaje że to dziewuszka np.

a ja wlasnie slyszalam ze z chlopcami :-),ostatnio szef w pracy mi tlumaczyl :-D ze tak mowi jego siostra ginekolog:-)

JA potwierdzam ze sie niemylilam ani soda oczyszczona ;-)
Bedzie DZIEWCZYNKA ;-) Amelka dzis sie potwierdziło ;-)
jeszcze raz gratuluje~!

To może ja się jeszcze wstrzymam z tym oglądaniem ciuszków dla dziewczynek:-D. Chociaż jak to chłopiec, to musiał sobie chyba na brzuch sprzęt zarzucić:szok:.

Chłopca od razu widać ( no chyba że pępowina się jakoś tak niefortunnie zawinie :-D) natomiast mimo że lekarka miała świetny widok na pupę to nie była w stanie niczego chłopięcego dojrzeć ;-) ale nie powiedziała mi że to dziewczynka tylko że chyba dziewczynka bo na chłopca jej nie wygląda .

K&M
ale niespodzianka :-D
Dlatego mówią że USG nie daje 100% pewności ale też niezbyt często zdarzają się takie pomyłki

reklama
Do góry