reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Ja wlasnie dolaczylam do forum. Powiem wam ze jak tam czytam wasze wypowiedzi to mysle ze suepr ze sie tu zapisalam. To dopieor moja pierwsza ciaza i tez zastanawiam sie na tym czy dowiadywac sie o plec czy nie... tak szczerze to mysle ze nie wytzymam. Jstem taka podekscytowana.

Moaj babcia juz poznala nowine i uwaza ze bedzie chlopiec bo zawsze ponoc mozna to sprawdzic sciskajac brode hehehe... tak tak, tak walsnie twierdzi starszak z rodziny. Ponoc jak robi sie pasek po srodku to bedzie dziwczynka a jak go nie ma to chlopa. Zobaczymy czy sie sprawdzi.

reklama
Atan gratuluje Amelki :)
Mata Gratuluje SYNKA :)

z tym lapaniem za brode to roznie bywa i raczej zalezy od ksztaltu brody - moja prababcia miala taki ksztalt - ze nawet jak byla mloda to jej zawsze wychodzila szparka, mi tez - to dotyczy glownie osob z tzw. dziorka w brodzie i ja taka mam cala zycie i w pierwszej i w drugiej ciazy i przed i po - wiec brode sciskajac zawsze wychodzi mi szparka ;)

zastanawiam się jak to będzie jak zaczniemy rodzić - czy te 100% zapewnień o płci się sprawdzi :-D coraz częściej spotykam się z tym, że z dziewczynki nagle robi się chłoptaś:) ... no ale jak juz ktos napisał wczesniej - tak to jest z dziewuszkami..

Ja to juz w zadne usg nie uwierze:-Dzeby mi nawet pokazywali cipciusie na monitorze:-Dbede czekac do porodu, bo znajacy zycie potwierdzi mi na 100% dziewczynke, a w dniu porodu powiedza ale sliczny chlopczyk:-D:-D:-D:-D:szok:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry