reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Mozemy aranzowac te malzenstwa tylko kto zechce moja Lenke z ptaszkiem?:szok::szok::-D:-D:-D

Buhahahaha tunia tekst miesiąca :-D:-D:-D:-D
Spoko zobaczymy co ja tam mam :-D

adziem gratulacje!! wpisuje Cie na liste i mam nadzieję, że bedziesz nas częsciej odwiedzać ;-)

atomówka- staram sie aktualizowac co któraś się "objawi" ale w sumei to była lista na początku z przypuszczeniami , wiec jak któras sie tu nie wpisała na poczatku to potem ciezko ogarnac co kto itd :baffled:
Mam nadzieje, ze sa juz wszystkie chociaz z typami póki co :tak:

reklama
hahah tunia no co ty nawet tak niemow jak sie okaze Kornelia Kornelem to bedzie mial przerabane taki malutki ptaszek ze asz niewidoczny :p hahah mini bedzie dziewczynka heehhe zobaczysz :p a TUNIA nam tu nieczaruj :p

reklama
Do góry