reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
kasiurek gratulacje coreczki i wogole wszytskim gartulacje poznacnia kogo maja w brzuskzu ehh pogobilam sie komu gratulowalam a komu nie
renia1321
ja też gratuluję, fajny mamy teraz okres prawie każda, która idzie na usg poznaje płeć dzidziusia ja mam za tydzień w środę i też mam nadzieję, że już mi lekarz potwierdzi na 100%, bo stoimy dalej 80% na chłopaka ale mam naprawdę mocne przeczucie, że to się już nie zmieni
Angel.
Zwierzoholik;)
Renia , Miska gratulacje!!
No ciezko ogarnac czasem ta liste, nie wiem czemu Was od poczatku tam nie bylo ;-)
No ciezko ogarnac czasem ta liste, nie wiem czemu Was od poczatku tam nie bylo ;-)
miska271
Renia , Miska gratulacje!!
ja na poprzedniej wizycie miałam stwierdzonego synka,ale nie wpisane było
renia1321
angel dziękuję ci kochana, ale ja na gratulacje muszę jeszcze czekać do przyszłej środy :-)Renia , Miska gratulacje!!
reklama
almasta
Zaangażowana w BB
wymarzona wyczekana pokazala co ma miedzy nuzkami i co ma buleczkeeeee moja kochana corecza
Bozienka wielkie gratulacje - przepraszam, ze tak pozno, ale mialam maly zastoj na forum
Mnie najbardziej irytuje to parcie na parkę. I to nie samych rodziców, a otoczenia. Dużo moich znajomych stara się czy właśnie czeka na drugie dziecko i ciągle wysłu****ą komentarzy na temat parki. Ja pitolę, parkę to trzeba mieć, jak się chomiki hoduje, żeby się rozmnażać dalej mogły.
alez mi sie Twoje CHOMIKI spodobaly
no i fakt ciezko sie nie zgodzic, bo tez kazdy mi zyczy zeby byl chlopczyk, bo dziewczynke juz mam - nigdy nie pytajac czego ja bym chciala chyba taki standard, ze sie ludziom wydaje, ze parka najlepsza
Wróciliśmy
Mamy ... CÓRUNIĘ )
GRATULACJE
A my mamy chłopczyka na dziś .
Sisior jak byk...że niby ;-)....a ja, wyrodna matka prawie się popłakałam...tak strasznie chciałam i czułam dziewczynkę...
Ale już minęło. Zdrowo rośnie, ojciec zadowolony;-) to git.
Serdeczne gratulacje
Bedzie SUPER chlopczyka, a na dziewczynke jeszcze przyjdzie czas
na dzisiejsyzm usg pokazala sie "dziewczynka" 90% ;] potwierdzenie bedzie na usg 4 listopada tym genetycznym na lepszym sprzecie
serdeczne gratulacje
coraz wiecej dziewczynek
ja po wizycie,opis w odpowiednim wątku i potwierdzenie,że synek na 100 %
serdeczne gratulacje
no i chlopczyk przybyl do grona marcowego
no a my czekamy... USG wyczekane bo od 18 wrzesnia (mialam ostatni raz) dopiero za tydzien
no i czekam i czekam i czekam - bo juz bym chciala wiedziec
sciskam wszystkie mamusie i trzymam kciuki za te co tak jak ja czekaja i juz sie doczekac nie moga - jeszcze troche cierpliwosci
Podziel się: