reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
ja też gratuluję, fajny mamy teraz okres prawie każda, która idzie na usg poznaje płeć dzidziusia :happy: ja mam za tydzień w środę i też mam nadzieję, że już mi lekarz potwierdzi na 100%, bo stoimy dalej 80% na chłopaka ale mam naprawdę mocne przeczucie, że to się już nie zmieni

reklama
wymarzona wyczekana pokazala co ma miedzy nuzkami :) i co ma buleczkeeeee moja kochana corecza :)

Bozienka wielkie gratulacje - przepraszam, ze tak pozno, ale mialam maly zastoj na forum :)

Mnie najbardziej irytuje to parcie na parkę. I to nie samych rodziców, a otoczenia. Dużo moich znajomych stara się czy właśnie czeka na drugie dziecko i ciągle wysłu****ą komentarzy na temat parki. Ja pitolę, parkę to trzeba mieć, jak się chomiki hoduje, żeby się rozmnażać dalej mogły:angry:.

:) :) :) alez mi sie Twoje CHOMIKI spodobaly :)
no i fakt ciezko sie nie zgodzic, bo tez kazdy mi zyczy zeby byl chlopczyk, bo dziewczynke juz mam - nigdy nie pytajac czego ja bym chciala :) chyba taki standard, ze sie ludziom wydaje, ze parka najlepsza ;)

Wróciliśmy ;)
Mamy ... CÓRUNIĘ :))

GRATULACJE :)

A my mamy chłopczyka na dziś :biggrin2:.
Sisior jak byk...że niby ;-)....a ja, wyrodna matka prawie się popłakałam...tak strasznie chciałam i czułam dziewczynkę...
Ale już minęło. Zdrowo rośnie, ojciec zadowolony;-) to git.

Serdeczne gratulacje :)
Bedzie SUPER chlopczyka, a na dziewczynke jeszcze przyjdzie czas :) :) :)

na dzisiejsyzm usg pokazala sie "dziewczynka" 90% ;] potwierdzenie bedzie na usg 4 listopada tym genetycznym na lepszym sprzecie

serdeczne gratulacje :)
coraz wiecej dziewczynek :)

ja po wizycie,opis w odpowiednim wątku i potwierdzenie,że synek na 100 % :-D:-D:-D:-D

serdeczne gratulacje :)
no i chlopczyk przybyl do grona marcowego :)

no a my czekamy... USG wyczekane bo od 18 wrzesnia (mialam ostatni raz) dopiero za tydzien :)
no i czekam i czekam i czekam - bo juz bym chciala wiedziec :) :) :)

sciskam wszystkie mamusie i trzymam kciuki za te co tak jak ja czekaja i juz sie doczekac nie moga - jeszcze troche cierpliwosci :)

Do góry