reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Lejdis u mnie będzie Chłopak - byłam w pon na USG bo juz nie moglam wytrzymac - na 15 listopada mnie zapisał lekarz wiec poszlismy do innej babeczki i 3 razy powiedziała ze sterczy siusiak :)
Tatus przeszczesliwy bo marzyl o chłopcu dla mnie najwazniejsze ze zdrowy!!

reklama
K&M Gratuluję!

No na 28 dziewczyn 18 pragnie córeczek;) Biedne chłopaki nie maja na tym świecie przebicia :D

mają przebicie mają ;-)

To odzwierciedla trochę rzeczywiste statystyki, bo podobno dziewczynek rodzi się więcej. ;)

z tego co wiem, to chłopców rodzi się więcej;-), bo jest większe prawdopodobieństwo, że nie dożyją dorosłego wieku (typu niebezpieczne zabawy, wypadki samochodowe)

ja siusiałam, soda sie nie pieniła ;-)

też siusiałam i sama nei wiem czy się pieniło czy nie:) widać było trochę reakcji, ale dosłownie odrobinę.. I nie wiem czy każda odrobina pianki liczy się jako "pienienie" czy tylko jak buzuje mocno??

:-D:-D dobre jestescie z tym testem sodowym!!
ale ja mam pytanie; ta sode sie wypija i pozniej idzie na siku czy jak:szok: bo cos nie zaczailam:-D
chyba nie mam sody w domu, bo z checia bym sprobowala czy sie sprawdzi jak ja juz wiem na 100 %, ze syn!
K&M- gratulacje!!! jak dobrze, ze moj synek nie bedzie w mniejszosci poki co...bo jakos smutnawo by mi bylo;-):-D

Dziekuje Wam kochane za gratulacje :) Ajako nie jestes juz sama
a to musi byx pierwszy mocz? bo ja mam sode w domu tylko nie wiem czy mam sikac rano czy moge teraz to powiem Wam czy mi sie potwierdza hihi ;)

reklama
Do góry