reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Moi znajomi i rodzinka jutro mnie "zamecza" telefonami..
oni bardziej chca wiedziec niz ja
Moj M chce miec niespodzianke przy porodzie
a syn chce sis..
mowi ze "Ty chcesz synka bo jestes dziewczynka a ja jestem chłopcem to chce dziewczynke"

przynajmniej orientacje ma taka jak powinien:):)
A mi sie zniemia i teraz bedziej wydaje mi sie ze dziołcha bedzie...

Ostatnia edycja:
reklama
jak miałam rodzić Agę to Bartosz chciał braciszka,jak urodziłam nie był zachwycony a teraz też chciałby siostrę,ale już sie nastawił,że będzie braciszek i tak się zwracają juz do brzuszka,nawet po imieniu

u nasz przeczucia to mix.
Ja - dziewucha
Luby Mój - chłoptaś
Mamcia - dziewucha
Babcia - na zmianę :-)
Dziadek - upiera sie przy Franeczku.
Brat - chłopiec (bo tak chce) ;p
Wujcio - laseczka.

także przeplatanki, mixy i rozne roznosci.

Najważniejsze, ze wszyscy jesteśmy zdania, że najwazniejsze by maluszek był zdrowiutki.
Niestety poznałam przypadki w rodzinkach, gdzie płeć miala duze znaczenie i cięzko bylo sie pogodzic, gdy było nie po kogos mysli. cóz.

Trzeciego będziemy szukac czy naszej lasce wyszedł pisiorek. :-)

Akka :-D niezłe ... ale cena fiu fiu , to już chyba lepiej iść za te pieniądze na USG :-)
Kindzia tu kiedyś wklejała domowy test z uzyciem sody oczyszczonej :-D:-D
Kurcze muszę go sobie zrobić w końcu :-)

No cena odstraszająca, USG niby kosztuje podobnie, a pewności nie daje. :p Ja czekam i czekam, i nie wiem, bo szanowne dziecię cały czas się zadkiem odwraca. :>

reklama
Do góry