reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Moi znajomi i rodzinka jutro mnie "zamecza" telefonami..
oni bardziej chca wiedziec niz ja
Moj M chce miec niespodzianke przy porodzie
a syn chce sis..
mowi ze "Ty chcesz synka bo jestes dziewczynka a ja jestem chłopcem to chce dziewczynke"

przynajmniej orientacje ma taka jak powinien:):)
A mi sie zniemia i teraz bedziej wydaje mi sie ze dziołcha bedzie...

Ostatnia edycja:
reklama
jak miałam rodzić Agę to Bartosz chciał braciszka,jak urodziłam nie był zachwycony a teraz też chciałby siostrę,ale już sie nastawił,że będzie braciszek i tak się zwracają juz do brzuszka,nawet po imieniu

u nasz przeczucia to mix.
Ja - dziewucha
Luby Mój - chłoptaś
Mamcia - dziewucha
Babcia - na zmianę :-)
Dziadek - upiera sie przy Franeczku.
Brat - chłopiec (bo tak chce) ;p
Wujcio - laseczka.

także przeplatanki, mixy i rozne roznosci.

Najważniejsze, ze wszyscy jesteśmy zdania, że najwazniejsze by maluszek był zdrowiutki.
Niestety poznałam przypadki w rodzinkach, gdzie płeć miala duze znaczenie i cięzko bylo sie pogodzic, gdy było nie po kogos mysli. cóz.

Trzeciego będziemy szukac czy naszej lasce wyszedł pisiorek. :-)

Akka :-D niezłe ... ale cena fiu fiu , to już chyba lepiej iść za te pieniądze na USG :-)
Kindzia tu kiedyś wklejała domowy test z uzyciem sody oczyszczonej :-D:-D
Kurcze muszę go sobie zrobić w końcu :-)

No cena odstraszająca, USG niby kosztuje podobnie, a pewności nie daje. :p Ja czekam i czekam, i nie wiem, bo szanowne dziecię cały czas się zadkiem odwraca. :>

reklama
Do góry