reklama
Perelandra
Fanka BB :)
lastpetuni chodzę do przychodni i tam mi robią usg, a dokładniejsze w szpitalu ale też nie ma rewelacji, u nas w mieście nie ma tych 3d czy 4d ani w szpitalu ani prywatnie
poza tym nie zależy mi na tym, żeby się dowiedzieć wcześniej
mata ubranka na początek mogę kupić białe, żółte i zielone :-), a potem i tak ktoś coś przyniesie poza tym nie potrzeba chyba aż tak dużo tych najmniejszych
w sumie wygląda na to, że najbardziej chcą znać płeć nasi przyjaciele i rodzina; my możemy mieć Kinder-Niespodziankę :-)
tricia my o imionach coś tam dyskutujemy ale w końcu chyba będzie, że dziecko dostanie imię jak się urodzi, bo nie mamy 100% typów
poza tym nie zależy mi na tym, żeby się dowiedzieć wcześniej
mata ubranka na początek mogę kupić białe, żółte i zielone :-), a potem i tak ktoś coś przyniesie poza tym nie potrzeba chyba aż tak dużo tych najmniejszych
w sumie wygląda na to, że najbardziej chcą znać płeć nasi przyjaciele i rodzina; my możemy mieć Kinder-Niespodziankę :-)
tricia my o imionach coś tam dyskutujemy ale w końcu chyba będzie, że dziecko dostanie imię jak się urodzi, bo nie mamy 100% typów
MaMicurina
skad ja to znamJa bym chciała wiedzieć wcześniej, głównie żeby wreszcie poważnie podyskutować o imionach. Uwielbiam takie dyskusje, a mój mąż wszystkie ucina i mówi, że tym się zajmiemy, jak będziemy znać płeć. Całą frajdę mi zabiera.
Angel.
Zwierzoholik;)
Wiecie co Wam powiem... zaczęłam mieć przeczucie, że to dziołcha a jednocześnie przekonanie..że jednak bym chciała chłopca
Heh nie no powaznie wszystko jedno, ale jakos podswiadomie takie mysli mnie nachodza, ba snia mi sie nawet
Heh nie no powaznie wszystko jedno, ale jakos podswiadomie takie mysli mnie nachodza, ba snia mi sie nawet
A ja Wam powiem,że ciągle myślałam że to chłopak będzie, moja teściowa nawet wszystkim tak mówi,że u Nas będzie chłop i w ogóle wszyscy dookoła maja takie przeczucie. Ale ostatnio zaczęły mi się nieświadomie takie myśli pojawiać, że może laseczka będzie. Dziś w nocy nawet mi się śniło dziewczynka, nic nie widziałam ani buzi ani nic tylko bułeczkę
Mój luby stwierdził natomiast,że on jednak nie chce wiedzieć i czeka na niespodziankę
Mój luby stwierdził natomiast,że on jednak nie chce wiedzieć i czeka na niespodziankę
Bozienka24
a mi sie dzisiaj snilo ze urodzilam coreczke sliczna z bardzo dlugimi wloskami (blad) sliczna miala 60 cm porod trwal doslownie 3 minutki bez problemowo ehh a tak wszytsko bylo realne ze asz jak wstalam to sie za brzuch chycilam czy jest jeszcze ehhh zeby taki porod byl to bedzie dobrze a sen wydawal sie tak barzo prawdziwy ze doslownie nieuslyszalam nawet budzika hahahaha
Bozienka24
MINI a ja niemoge wytlumaczyc synkowi ze w brzuszi moze byc braciszek do niego niedociera takie cos tam jest siostrzyczka i koniec jego Kornelka hehe n awet do ginki sie smialam ze musi byc dziewczynka bo synek innej opcji nieprzyjuje
reklama
Podziel się: