reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Ja bym chciała wiedzieć wcześniej, głównie żeby wreszcie poważnie podyskutować o imionach. Uwielbiam takie dyskusje, a mój mąż wszystkie ucina i mówi, że tym się zajmiemy, jak będziemy znać płeć:wściekła/y:. Całą frajdę mi zabiera:-D.

reklama
lastpetuni chodzę do przychodni i tam mi robią usg, a dokładniejsze w szpitalu ale też nie ma rewelacji, u nas w mieście nie ma tych 3d czy 4d ani w szpitalu ani prywatnie
poza tym nie zależy mi na tym, żeby się dowiedzieć wcześniej
mata ubranka na początek mogę kupić białe, żółte i zielone :-), a potem i tak ktoś coś przyniesie poza tym nie potrzeba chyba aż tak dużo tych najmniejszych
w sumie wygląda na to, że najbardziej chcą znać płeć nasi przyjaciele i rodzina; my możemy mieć Kinder-Niespodziankę :-)
tricia my o imionach coś tam dyskutujemy ale w końcu chyba będzie, że dziecko dostanie imię jak się urodzi, bo nie mamy 100% typów

Wiecie co Wam powiem... zaczęłam mieć przeczucie, że to dziołcha a jednocześnie przekonanie..że jednak bym chciała chłopca :-D:-D
Heh nie no powaznie wszystko jedno, ale jakos podswiadomie takie mysli mnie nachodza, ba snia mi sie nawet :cool2:

A ja Wam powiem,że ciągle myślałam że to chłopak będzie, moja teściowa nawet wszystkim tak mówi,że u Nas będzie chłop i w ogóle wszyscy dookoła maja takie przeczucie. Ale ostatnio zaczęły mi się nieświadomie takie myśli pojawiać, że może laseczka będzie. Dziś w nocy nawet mi się śniło dziewczynka, nic nie widziałam ani buzi ani nic tylko bułeczkę :-D

Mój luby stwierdził natomiast,że on jednak nie chce wiedzieć i czeka na niespodziankę

a mi sie od dluzszego czasu sni ze mam sliczna coreczke z niebieskimi oczkami ahh ciekawe co mam w brzuszku caly czas mam przeczucie ze dziewczynka ;-) zobaczymy czy sie potwierdzi ;-)

a mi sie dzisiaj snilo ze urodzilam coreczke sliczna z bardzo dlugimi wloskami (blad) sliczna miala 60 cm :szok: porod trwal doslownie 3 minutki bez problemowo :) ehh a tak wszytsko bylo realne ze asz jak wstalam to sie za brzuch chycilam :) czy jest jeszcze ehhh zeby taki porod byl to bedzie dobrze :) a sen wydawal sie tak barzo prawdziwy ze doslownie nieuslyszalam nawet budzika hahahaha :)

MINI a ja niemoge wytlumaczyc synkowi ze w brzuszi moze byc braciszek do niego niedociera takie cos tam jest siostrzyczka i koniec jego Kornelka hehe n awet do ginki sie smialam ze musi byc dziewczynka bo synek innej opcji nieprzyjuje ;)

reklama
Do góry