reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
a ja dopiero sie dowiem w ostatni tydzien listopada albo pierwszy tydzien grudnia bo dzidzia nam sie nie chciała pokazac co ma i nastepna wizyta usg własnie tak wypada chyba ostatnia zostane i was powiadomie co ma moja dzidzia miedzy nóżkami
maritek
Aktywna w BB
dziewczynki a ja właśnie wczoraj dowiedziałam się że będziemy mieć córeczkę ) widać było pięknie wargi sromowe i nic nie dyndało, więc nie ma szans na chłopca ) A cały czas byliśmy pewni że będzie chłopak
Angel.
Zwierzoholik;)
dziewczynki a ja właśnie wczoraj dowiedziałam się że będziemy mieć córeczkę ) widać było pięknie wargi sromowe i nic nie dyndało, więc nie ma szans na chłopca ) A cały czas byliśmy pewni że będzie chłopak
No to gratulacje :-) A chciałas w głębi dziewczynke czy nastawialas sie na chlopca? ;-)
maritek
Aktywna w BB
myślałam że nigdy nie doczekam się córki bo u mojego faceta w rodzinie rodzą się sami chłopcy a to od plemnika w końcu zależy czyli od niego dlatego wszyscy byli pewni chłopca i teraz powinnam się cieszyć ale śmieją się ze mnie że dziewczynka będzie córeczką tatusia i mamy lepiej dogadują się z synkami ;-) no cóż, będzie i chłopiec w swoim czasie :-)
cytrusowa85
Fanka BB :)
reklama
maritek
Aktywna w BB
dziękuję - oby rosła zdrowo
Podziel się: