reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

angel- no ja wlasnie fanka rozu tez nie jestem, niebieski jest ok, uwielbiam zolty :-)
tricia- wlasnie, a ciuchy tego typu mozna kupowac po rozwiazaniu :-D, u mnie z wozkami sa w zasadzie 3 opcje - zolty, bialo-czarny, i zloto- czarny(z tym ze tego zlota na tym wozku to za wiele nie ma... moze 5% z calosci)

reklama
kamilaedi - żółty wózek? nie boisz się, że będą muszki i inne takie leciały?

musze sie przyznac, ze nie pomyslalam o tym :baffled: no ale tu tez nie ma takiej masakry jak w polsce z tym calym robactwem, muchami, muszkami, komarami itp
jak latam do pl wiosna/latem to zawsze szalu dostaje tyle tego a tu jakos spokojniej...
ale i tak musze to przeanalizowac :-) do podjecia decyzji jeszcze troche czasu mamy:dry:

Ja też bym w życiu nie pomyślała o muszkach, ale na jakimś forum to wyczytałam, że dziewczyny narzekały (też na pomarańczowe i jasnozielone/seledynowe wózki):tak:.

Moje przeczucie mowi mi ze dziewczynka,nawet w sklepie jak kupowalam biustonosz kobieta stwierdzila ze wygladam na dziewczynke, nastomiast moja mama twierdzi ze pewnie syn.Zobaczymy byle zdrowa dzidzia byla.
Moja znajoma miala ze 3 usg na ktorym widac bylo plec-dziewczynka, podczas porodu pojawil sie chlopczyk:)

A ja mam wózek brązowo-pomarańczowy (pomarańćzu sporo) i nie zauważyłam, żeby muszki jakos do niego lgnęły ;-)
U nas nadal przeczucia na chłopaka. Poprzednio mimo, że wiedzielismy, że dziewczynka będzie i tak do końca jakieś wątpliowści - tym razem od początku jedno przeczucie i mam nadzieje, że niedługo się dowiemy ;-)

reklama
Nusia gratuluje SYNKA :) :) :)

a ja nadal czekam i czekam i juz sie nie moge doczekac :)
a wizyta dopiero 3 listopada ;(
moze sie jakos doczekam, bo juz bym chciala cos kupowac, a dla dziewczynki mam az za duzo, a dla chlopca to bedzie wyzwanie :)

Do góry