reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
a pisałam wczesniej ze przypuszam ze mam dziewczynke ale sie niestety na polówkowym nie dowiedziałamm. bo dzidzia sie zle obróciła.. moze za 3 do 4 tyg sie dowiem...

kamilaedi oby żadnej z nas nie trafił się taki psikus że na usg wychodzi taka płeć a przy porodzie przeciwna bo wtedy jajca na maxa by były, wszystko kupione itp. oby żadna z nas nie miała takiej niespodzianki :)

Ej no babeczki zaczynają nam tu przeważać co jest :-) To niby chłopaków szybciej mozna "odkryć" przez wystajace co nie co, a tutaj narazie pierwsze odkrywają się cipolki :-) No ładnie :-D

Pierwszy był odryty siusiaczek u mojego prawdopodobnie synka :D w 13 tygodniu. Teram mam nadzieje że na połówkowym się to potiwerdzi.

ciekawe jaki bedzie koncowy wynik czy bedzie wiecej chlopakow czy dziewczyn, i czy u ktorejs sie usg pomyli....

oj ciekawie by było,ale lepiej niech wszystkie usg i przeczucia się sprawdzą

atomówka oj nie myśl o tym czasami tak jest że maluszek się odwróci i nie chce pokazać,ale może teraz już da się podejrzeć

nam wczoraj nie chciał Berbeć pokazać co tam ma.
Pozostajemy przy tym, ze 70% laska - tak wyszlo na prenatalnych, bo sie ladnie ulozył Bąbel.
Przeczucia? tez dziewucha mnie sie wydaje cuś..
Jednak przygotowana jestem na obie opcje. Ciuszki i inne rzeczy bedziemy kupować uniwersalne-neutralne. Poszalejemy z typowo chłopskimi/babskimi gadżetami po narodzinkach.

reklama
Do góry