reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

a mnie nie dopisaly na liste ;-( jjutro ide na 19.45 wiec jak bede wiedziec po polowkowym dam znac odrazu ;-) jak dojade do domku ;-) wiec do jutra ;-)

reklama
dziewszki części z was nie ma na liscie marcóweczek :) proszę o dane żebym mogła uzupełnić was!:) np MantaZG, olavip, gagucha!

Angel. - u mnie dziołcha potwierdzona niby, ale ja się z oficjalnym twierdzeniem że to dziewuszka wstrzymuje do następnego usg;)

dziewszki części z was nie ma na liscie marcóweczek :) proszę o dane żebym mogła uzupełnić was!:) np MantaZG, olavip, gagucha!

Angel. - u mnie dziołcha potwierdzona niby, ale ja się z oficjalnym twierdzeniem że to dziewuszka wstrzymuje do następnego usg;)

Ej no babeczki zaczynają nam tu przeważać co jest :-) To niby chłopaków szybciej mozna "odkryć" przez wystajace co nie co, a tutaj narazie pierwsze odkrywają się cipolki :-) No ładnie :-D

ivi napisałam już PW z danymi. :-)

roztrzepane babsko ze mnie, wybaczcie.;p

Ciekawe czy dziewuszka w mamusie się wda... ojoj. :-)

ja oficjalnie płeć potwierdzę w dniu narodzin maleństwa. Za dużo przypadków znam, gdy zapewniano na 100% o płci... Jakoś nie umiem się nastawić na 100% poprzez zapewnienia lekarzy. Narazie mamy dziewuszke, zobaczymy czy chowa sprytnie ptaszka i jednak pojawi się kopia tatusia ;-)

Ostatnia edycja:
ja mam cicha nadzieje ze bedzie cora ;] i widze ze sa duze szanse bo tu dziewczynek medzie multum ;] hihi maz by sie ucieszyl ;] ja takze ;] ale maz to chyba w niebowziety by byl bo on chcial zawsze core

ja oficjalnie płeć potwierdzę w dniu narodzin maleństwa. Za dużo przypadków znam, gdy zapewniano na 100% o płci... Jakoś nie umiem się nastawić na 100% poprzez zapewnienia lekarzy.

ja mam tak samo i chociaż przeczucie mam, że będzie córcia, nie wiem co pokaże usg, to pewność będziemy mieć dopiero w dniu narodzin maleństwa :-)

zgadza się płeć okaże się po urodzeniu
u mnie do tej pory sprawdziły się moje przeczucia i usg zobaczymy jak będzie teraz

reklama
Do góry