reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Atan coś sporadycznie wpadasz w nasz dział raz na pare tygodni to dlatego ;-)
Jakie masz podejrzenia?
Jakie masz podejrzenia?
ivi
uzależniona;) // I.2010
dziewszki części z was nie ma na liscie marcóweczek proszę o dane żebym mogła uzupełnić was! np MantaZG, olavip, gagucha!
Angel. - u mnie dziołcha potwierdzona niby, ale ja się z oficjalnym twierdzeniem że to dziewuszka wstrzymuje do następnego usg
Angel. - u mnie dziołcha potwierdzona niby, ale ja się z oficjalnym twierdzeniem że to dziewuszka wstrzymuje do następnego usg
Angel.
Zwierzoholik;)
dziewszki części z was nie ma na liscie marcóweczek proszę o dane żebym mogła uzupełnić was! np MantaZG, olavip, gagucha!
Ej no babeczki zaczynają nam tu przeważać co jest :-) To niby chłopaków szybciej mozna "odkryć" przez wystajace co nie co, a tutaj narazie pierwsze odkrywają się cipolki :-) No ładnie
MantaZG
Fanka BB :)
ivi napisałam już PW z danymi. :-)
roztrzepane babsko ze mnie, wybaczcie.;p
Ciekawe czy dziewuszka w mamusie się wda... ojoj. :-)
ja oficjalnie płeć potwierdzę w dniu narodzin maleństwa. Za dużo przypadków znam, gdy zapewniano na 100% o płci... Jakoś nie umiem się nastawić na 100% poprzez zapewnienia lekarzy. Narazie mamy dziewuszke, zobaczymy czy chowa sprytnie ptaszka i jednak pojawi się kopia tatusia ;-)
roztrzepane babsko ze mnie, wybaczcie.;p
Ciekawe czy dziewuszka w mamusie się wda... ojoj. :-)
ja oficjalnie płeć potwierdzę w dniu narodzin maleństwa. Za dużo przypadków znam, gdy zapewniano na 100% o płci... Jakoś nie umiem się nastawić na 100% poprzez zapewnienia lekarzy. Narazie mamy dziewuszke, zobaczymy czy chowa sprytnie ptaszka i jednak pojawi się kopia tatusia ;-)
Ostatnia edycja:
Kasiurek1983
ja mam cicha nadzieje ze bedzie cora ;] i widze ze sa duze szanse bo tu dziewczynek medzie multum ;] hihi maz by sie ucieszyl ;] ja takze ;] ale maz to chyba w niebowziety by byl bo on chcial zawsze core
Perelandra
ja oficjalnie płeć potwierdzę w dniu narodzin maleństwa. Za dużo przypadków znam, gdy zapewniano na 100% o płci... Jakoś nie umiem się nastawić na 100% poprzez zapewnienia lekarzy.
ja mam tak samo i chociaż przeczucie mam, że będzie córcia, nie wiem co pokaże usg, to pewność będziemy mieć dopiero w dniu narodzin maleństwa :-)
Angel.
Zwierzoholik;)
zgadza się płeć okaże się po urodzeniu
u mnie do tej pory sprawdziły się moje przeczucia i usg zobaczymy jak będzie teraz
Miska a jak z poprzednimi dziecmi?? Tez sie potwierdzilo po urodzeniu to co mialo byc? ;-)
reklama
miska271
Miska a jak z poprzednimi dziecmi?? Tez sie potwierdzilo po urodzeniu to co mialo byc? ;-)
tak we wszystkich 3 ciążach potwierdziło się i moje przypuszczenia i z usg
Podziel się: