reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

a mnie nie dopisaly na liste ;-( jjutro ide na 19.45 wiec jak bede wiedziec po polowkowym dam znac odrazu ;-) jak dojade do domku ;-) wiec do jutra ;-)

reklama
dziewszki części z was nie ma na liscie marcóweczek :) proszę o dane żebym mogła uzupełnić was!:) np MantaZG, olavip, gagucha!

Angel. - u mnie dziołcha potwierdzona niby, ale ja się z oficjalnym twierdzeniem że to dziewuszka wstrzymuje do następnego usg;)

dziewszki części z was nie ma na liscie marcóweczek :) proszę o dane żebym mogła uzupełnić was!:) np MantaZG, olavip, gagucha!

Angel. - u mnie dziołcha potwierdzona niby, ale ja się z oficjalnym twierdzeniem że to dziewuszka wstrzymuje do następnego usg;)

Ej no babeczki zaczynają nam tu przeważać co jest :-) To niby chłopaków szybciej mozna "odkryć" przez wystajace co nie co, a tutaj narazie pierwsze odkrywają się cipolki :-) No ładnie :-D

ivi napisałam już PW z danymi. :-)

roztrzepane babsko ze mnie, wybaczcie.;p

Ciekawe czy dziewuszka w mamusie się wda... ojoj. :-)

ja oficjalnie płeć potwierdzę w dniu narodzin maleństwa. Za dużo przypadków znam, gdy zapewniano na 100% o płci... Jakoś nie umiem się nastawić na 100% poprzez zapewnienia lekarzy. Narazie mamy dziewuszke, zobaczymy czy chowa sprytnie ptaszka i jednak pojawi się kopia tatusia ;-)

Ostatnia edycja:
ja mam cicha nadzieje ze bedzie cora ;] i widze ze sa duze szanse bo tu dziewczynek medzie multum ;] hihi maz by sie ucieszyl ;] ja takze ;] ale maz to chyba w niebowziety by byl bo on chcial zawsze core

ja oficjalnie płeć potwierdzę w dniu narodzin maleństwa. Za dużo przypadków znam, gdy zapewniano na 100% o płci... Jakoś nie umiem się nastawić na 100% poprzez zapewnienia lekarzy.

ja mam tak samo i chociaż przeczucie mam, że będzie córcia, nie wiem co pokaże usg, to pewność będziemy mieć dopiero w dniu narodzin maleństwa :-)

zgadza się płeć okaże się po urodzeniu
u mnie do tej pory sprawdziły się moje przeczucia i usg zobaczymy jak będzie teraz

reklama
Do góry