reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
no to big gratulejszyn Karolka!!!! ale, ze na 100 procent wow, niezly sprzet i oko musi miec ten doktorek;-):-) fajnie, bo wszystko po malej sie przyda.
kurde fajnie ;] ja sie chyba na samym koncu dowiem ;/ mam jeszcze ponad mieisac bo 4 listopada dopiero usg !!!!!! chyba ze jakims cudem moj gin zrobi mi usg hihi w co wątpie

Karolkaaa gratulacje :) :)

Kolejna dziewczynka nam na forum się pojawia :)

Ale te nasz Córeczki będą musiały o chłopaków konkurować :) :) :)

Karola - gratulację! Znalazlas sie w tej zacnej mniejszosci ;) kobitek, ktore juz wiedza kto w brzuszku mieszka :)
Życzę równie owocnych wizyt pozostałym dziewczynom :)

No i nadal nie wiem... ;) Ryba pozostaje Rybą, leżała bokiem i ani myślała pokazać pupy. Kolejny miesiąc niepewności. ;)

a ja jeszcze tydzien czekania ;-) o 19.45 mam usg 6.10 wiec jak wroce dam wam znac ;-) mam tylko nadzieje ze dzidzia sie pokaze ;-)

reklama
ja też mam wizyte 6.10 - ale jeszcze nie połówkowe.

na badaniu prenatalnym w 14 tyg lekarz powiedział :"na 70% dziewczynka"

z tym, ze ja ostrożnie podchodze do tego..:-)
kilka miesięcy temu koleżanka rodziła dzidzie i całą ciążę słyszała : "na 100% dziewuszka"

urodził się Mały Cezary;)))

Pozdrawiam

Do góry