reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

płeć dziecka:-D

a ja sobie właśnie przeczytałam coś takiego : Wiele par marzy żeby ich pierwsze dziecko było określonej płci. Jedni pragną najpierw chłopca, inni dziewczynki. Tylko jak sprawić, by ziściły się takie plany? Badania wykazały, że szanse na urodzenie dziewczynki zwiększają się, gdy mężczyzna wcześniej wstrzyma się od stosunków seksualnych na pewien czas.
to u mnie chyba wzrasta szansa na chłopczyka :D

reklama
A ja juz mam dość tych wszystkich domysłów....oby było zdrowe!!!

A mój gin nie robi mi za często USG, więc nastawiam się dopiero na wrzesien.

Ja wyczytałam, że jest taki przesąd, że jak tatuś dużo siedzi przed komputerem, to będzie dziewczynka -wg mnie głupota.

ale znasz przesąd !! :) śmieszne :) chyba specjalnie to wymyślają żebyśmy mogły się pośmiać :) i jasne że najważniejsze jest żeby było zdrowe ale o pewnych rzeczach nie da się nie myśleć :)

Hihi, wyszło mi
Na 52% będziesz miała chłopczyka
a na 48% będzie to dziewczynka  ;D
A u mnie chłopczyk synuś kochany  ;)

Karolinko ja też będe miała robione USG na poczatku września wymusiłam to na miom lekarzu :laugh:
Jestem już taka ciekawa kogo tam mam w brzuszku ;)

aniam mam wielką nadzieję że we dwie się dowiemy co nam tam w brzuszku skacze :) już nie mogę się doczekać :) ale ja sobie idę prywatnie bo ta moja gina-zołza teraz by mnie jeszcze nie wysłała ;) zastanawiam się czy to nie za poźno żeby jeszcze zmienić lekarza... nie podoba mi się to że gina jak ma zły humor to sie na mnie wyżywa...wrr.

Karolinko zawsze jest dobra pora na zmianę lekarza :laugh:
Ci państwowi to wogóle się nie przykładają zbytnio do tego co robią a skierowania i L-4 daja z łaski. :mad:
Ja w pierwszej ciąży zmieniłam lekarza w 5 m-cu ciąży na prywatnego i do teraz do niego chodzę bo jest super.
Ja też mam nadzieję, że się wreszcie dowiem kto tu u mnie mieszka :laugh:

aniam ,kurcze,ta moja gina autentycznie daje mi L-4 z łaski!ostatnio nie chciała mi dać bo nie powiedziałam "proszę"!! myslałam że tam zjadę z krzesła,hehe.I wiesz co pewnie zmienię ginekologa :) zastanawiam się czy nie do jakiegoś który pracuje w szpitalu tam gdzie chcę rodzić,przynajmniej już bym go znała :)

reklama
Aniam ma rację, że nigdy nie jest za późno na zmiane lekarza.
A ja przy wyborze gina sugerowałam się tym, zeby on pracował w szpitalu, w którym będę rodzić. Teraz to troche sie pozmieniało i sama nie wiem co robić, bo mojego gina zwolnili, a ja zastanawiam sie nad szpitalem w innej miejscowości.

A tu jest artykuł na temat zwolnienia mojego gina. http://www.gazetalubuska.pl/apps/pb...8&Kategori=GLOSGORZOWA&Lopenr=50526029&Ref=AR

Tez chodze prywatnie i jestem bardzo zadowolona. No ale niestety troche to kosztuje. A o L4 to on nawet sie nie pyta, tylko od razu wypisuje.

Do góry