reklama
a ja znam inna stronke i u mnie się za pierwszym razem sprawdziło teraz wychodzi mi córeczka no i zobaczymy :laugh:
http://jolmys.webpark.pl/#
http://jolmys.webpark.pl/#
Pycha
mama Mai i Marty
A mi tym razem wyszłao że syn. Ale sprawdzałam u mojej siostry, która ma 2 córeczki i to akurat sie nie sprawdziło.
Pycha
mama Mai i Marty
Masz racje!! Nie doczytałam. Moja siostra miała problemy i musiała leżeć.
A więc nastawiam sie na chłopca. Moze i dobrze, bo ciąglę się kłócimy o imię dla dziewczynki. On sie uparł na Martynkę, a moja kuzynka we wrześniu urodziła Martynkę.
A więc nastawiam sie na chłopca. Moze i dobrze, bo ciąglę się kłócimy o imię dla dziewczynki. On sie uparł na Martynkę, a moja kuzynka we wrześniu urodziła Martynkę.
A ja robiłam ten test jek jeszcze nie znałam płci dziecka i wyszło mi że na 80% dziewczynka, a zachcianki na słodycze miałam(podobno )na dziewczynkę, więc myślałam że tak będzie, choć od dawna marzyłam żeby pierwsze moje dziecko to był chłopak. Bo ja byłam w rodzinie najstarsza i zawsze zazdrościłam moim koleżankom, które miały starszych braci. No i na USG, bez żadnych wątpliwości wyszło że chłopak. Test i słodycze się nie sprawdziły
justynaj
Fanka BB :)
A ja byłam wczoraj na usg i jest dziewczynka!!! widać było jak na dłoni, jest 100% pewności,także już kupuję różowe ciuszki!
test z portalu noworodek sprawdził się- 65% było,że dziewczynka natomiast test w formie tabeli wyszło,że syn . tylko mąż się trochę "martwi", bo druga kobieta-w sensie
"następna zkkręci mi w głowie", ale chyba jest bardzo zadowolony-córeczka tatusia w końcu
pozdrawiam
Justyna
test z portalu noworodek sprawdził się- 65% było,że dziewczynka natomiast test w formie tabeli wyszło,że syn . tylko mąż się trochę "martwi", bo druga kobieta-w sensie
"następna zkkręci mi w głowie", ale chyba jest bardzo zadowolony-córeczka tatusia w końcu
pozdrawiam
Justyna
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Justynaj gratuluje córuni!!!!!
Podziel się: