reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Katka gratuluję Córci!!!!! :laugh:
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Katka, gratuluje.
Ja musze sie umowic na usg, powinnam je miec za jakis 1-2 tygodnie. Mam nadzieje ze sie uda mi dowiedziec.
Ale i tak czuje ze u nas bedzie dziewczynka ;D
Ja musze sie umowic na usg, powinnam je miec za jakis 1-2 tygodnie. Mam nadzieje ze sie uda mi dowiedziec.
Ale i tak czuje ze u nas bedzie dziewczynka ;D
rudykot2
Mama Franka Baranka
Gratulacje Mamuśki - ja dopiero 12 czerwca się dowiem - mam taką nadzieję. Moja koleżanka, która ma termin na lipiec do dziś nie wie, bo za każdym razem maleństwo nie chce zaprezentować co ma między nogami ;D ;D
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Ja mam 7.06 termin 3D i mam nadziję że też czegos sie dowiem
z każdej płci będę sie bardzo cieszyć !
Najważniejsze żeby zdrowe było Maleństwo....
z każdej płci będę sie bardzo cieszyć !
Najważniejsze żeby zdrowe było Maleństwo....
Katka
Użyszkodnik ;)
Dzieki dziewczynki za gratulacje
Ines - ja w prawdzie wybralam sobie imie dla dziewczynki - Matylda.Ale do glosu doszla Zuzia i ona chce,zeby jej siostrzyczka miala na imie Hania.Mysle,ze tak bedzie
Pozdrawiam
Ines - ja w prawdzie wybralam sobie imie dla dziewczynki - Matylda.Ale do glosu doszla Zuzia i ona chce,zeby jej siostrzyczka miala na imie Hania.Mysle,ze tak bedzie
Pozdrawiam
reklama
K
kallusia
Gość
Katus ogromniaste GRATULACJE !!! A Hania to super imie tez sie nad nim zastanawialam, ale ja mam Ania i to ta dziwnie by bylo :laugh:
Agnieszka18 a gdzie idziesz na 3D ?? bo ja slyszalam ze " pod bukami" tez jest, ale niewiem po ile i jakie ? Ja jade do domku w czwarte wiec w pon. do gin lece zeby zobaczyc nasze zlotko a kolo 9.06 na 3 albo 4D pojdziemy ;D
Agnieszka18 a gdzie idziesz na 3D ?? bo ja slyszalam ze " pod bukami" tez jest, ale niewiem po ile i jakie ? Ja jade do domku w czwarte wiec w pon. do gin lece zeby zobaczyc nasze zlotko a kolo 9.06 na 3 albo 4D pojdziemy ;D