reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płaski pęcherzyk ciążowy

Magda0909 dziekuje za wiadomość, ja miałam krwiaka pare dni temu , pękł.
Za tydz mam wizytę pierwsza kontrolna u lekarza prowadzącego (wczoraj pani doktor powiedziała ze kształt dziwny owalny spłaszczony 🙆‍♀️ Przez to nie mogłam spac dziewczyny z 3h w nocy przed oczami choroby Downa itd
Świat się wczoraj zatrzymal
Z tego co wtedy czytałam to często się zdarza, myślę że czasem taki kszalt obierze i często później się wyrównuje, może zależy kiedy kto ma usg. Nie stresuj się bo i tak nie masz wpływu ani ja ksztal ani na choroby dzidcks(wiem wiem łatwo się mówi, też się stresowałam non stop) ale z perspektywy czasu powiem Ci ze naprawdę twój stres teraz jest niewskazany i co ma być to będzie, u nas na forum były dziewczyny z krwiakami i też mają zdrowe dzidzie :)

reklama
Z tego co wtedy czytałam to często się zdarza, myślę że czasem taki kszalt obierze i często później się wyrównuje, może zależy kiedy kto ma usg. Nie stresuj się bo i tak nie masz wpływu ani ja ksztal ani na choroby dzidcks(wiem wiem łatwo się mówi, też się stresowałam non stop) ale z perspektywy czasu powiem Ci ze naprawdę twój stres teraz jest niewskazany i co ma być to będzie, u nas na forum były dziewczyny z krwiakami i też mają zdrowe dzidzie :)
😘🙌dziekuje
Dziś będę spała spokojniej
Dobre z Was dusze
Zobaczymy co za tydzień mi powie

reklama
Do góry