Z tego co wtedy czytałam to często się zdarza, myślę że czasem taki kszalt obierze i często później się wyrównuje, może zależy kiedy kto ma usg. Nie stresuj się bo i tak nie masz wpływu ani ja ksztal ani na choroby dzidcks(wiem wiem łatwo się mówi, też się stresowałam non stop) ale z perspektywy czasu powiem Ci ze naprawdę twój stres teraz jest niewskazany i co ma być to będzie, u nas na forum były dziewczyny z krwiakami i też mają zdrowe dzidzieMagda0909 dziekuje za wiadomość, ja miałam krwiaka pare dni temu , pękł.
Za tydz mam wizytę pierwsza kontrolna u lekarza prowadzącego (wczoraj pani doktor powiedziała ze kształt dziwny owalny spłaszczony Przez to nie mogłam spac dziewczyny z 3h w nocy przed oczami choroby Downa itd
Świat się wczoraj zatrzymal
reklama
Qruszon
Fanka BB :)
dziekujeZ tego co wtedy czytałam to często się zdarza, myślę że czasem taki kszalt obierze i często później się wyrównuje, może zależy kiedy kto ma usg. Nie stresuj się bo i tak nie masz wpływu ani ja ksztal ani na choroby dzidcks(wiem wiem łatwo się mówi, też się stresowałam non stop) ale z perspektywy czasu powiem Ci ze naprawdę twój stres teraz jest niewskazany i co ma być to będzie, u nas na forum były dziewczyny z krwiakami i też mają zdrowe dzidzie
Dziś będę spała spokojniej
Dobre z Was dusze
Zobaczymy co za tydzień mi powie
3 mam kciuki, daj znać koniecznie21.01 wizyta trzymajcie za fasolkę po krwiaku wylanym i nazwanym,,dziwnym płaskim pęcherzykiem”
Fado123
Jedz na ipDziewczynki kochane.. od pol godziny prawie krawie chyba to koniec dobranoc
Mała.czarna
Koniecznie izba przyjęć. Nie ma na co czekaćDziewczynki kochane.. od pol godziny prawie krawie chyba to koniec dobranoc
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Co u Ciebie???
Za 3,5 tyg.Było tutaj kilka historii z takimi owalnymi, płaskimi pęcherzykami i niestety nie kończyły się one dobrze. Kiedy masz następna wizytę?
reklama
JestemMama!
ja mialam taki, niestety zakończyło się poronieniemJak w temacie , Drogie Panie. Czy któraś z Was miała z tym ,, problem”- jestem na etapie 6t3d i taki tez obraz otrzymałam od lekarza. Wspomniał, ze być może taka specyfika pęcherzyka. Jak było u Was?