reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
joanna mi bardzo podoba się Alicja i nawet planowałam tak dać córce na imię, ale mój mąż stwierdził, że jego dziecko nie będzie mieć imienia jak jego sąsiadka latawica- i weź tu z takim gadaj.
Malta Hubert bardzo fajne imię.
Generalnie do łask wracają imiona naszych dziadków i babek (oczywiści nie wszystkie). Wczoraj na warsztatach poznałam małą Helenkę i bardzo mi się to imię spodobało Oj teściowa byłaby wniebowzięta, bo jej mama miała tak na imię
Ale u nas na szczęście imię wybrane i to zgodnie od momentu jak je tylko ujrzeliśmy wspólnie
A jeszcze co do dziewczyńskich imion podoba mi się Liwia, Lidia, Jaśmina, Antosia
Generalnie do łask wracają imiona naszych dziadków i babek (oczywiści nie wszystkie). Wczoraj na warsztatach poznałam małą Helenkę i bardzo mi się to imię spodobało Oj teściowa byłaby wniebowzięta, bo jej mama miała tak na imię
Ale u nas na szczęście imię wybrane i to zgodnie od momentu jak je tylko ujrzeliśmy wspólnie
A jeszcze co do dziewczyńskich imion podoba mi się Liwia, Lidia, Jaśmina, Antosia
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
no a mojemu mędżowi znacyz zaczyna mówić na brzuciso Lenka
Nova oryginalne! nasza ma być Sandra i póki co to mało komu się podoba, że mało zdrobnień (my już wołamy Sandrusia) albo że z jakąś pustą laską się kojarzy, ale myśmy to imię w żartach wymyślili już 10 lat temu, że tak będzie miała na imię nasza córa i mamy do niego sentyment, po prostu nam się dobrze kojarzy i niech wszyscy spadają !
reklama
novaspace
Fanka BB :)
Mieszkam w Niemczech więc mąż namówił mnie na bardziej orginalne imię, choć na początku nie chciałam, bo kojarzy mi się z juz dojrzałą kobietą, ale po zastanowieniu się przekonałam się nawet do niego, i ulga że coś wybraliśmy.
Sandra bardzo ładnie, było u mnie brane pod uwagę, mąż odrzucił ze znanych MU tylko powodów
Sandra bardzo ładnie, było u mnie brane pod uwagę, mąż odrzucił ze znanych MU tylko powodów
Podziel się: