reklama
die_perle
Fanka BB :)
ja uslyszlam imie na ulicy- jak mamusia wolala małego Leopolda- i powiedzialm tak i koniec...jeszcze w ciąży nie bylam nie było u nas zadnej licytacji- maz jakos szczególnie zachwycony nie był na pocztaku bo powiedział ze jakies takie "nadmuchane" to imie- a ja mu na to - nooooooooooooooo bardzo adekwatnie widzisz jak ja wyglądam?? jak nadmuchany balon! możesz eybrac drugie imie jak chcesz....on no dobra niech będzie..wybral drugie- Tytus- no i sobie będzie Leopold Tytus...aczkolwiek niesutannie zwany Grochem (czasem leotytkiem)
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
die wpadnij kochana do nas staraczek listopadowych, na stare śmieci i opowiedz co u Ciebie!!!!
zobaczysz jak się nam pociąg zapełnił
zobaczysz jak się nam pociąg zapełnił
tosienka88
Fanka BB :)
Deli i jak doszliście do porozumienia? :-)
Doszliśmy. Trwało to troszkę. Na jakiś czas przestałam mówić o imieniu dla Chłopczyka i ni z tego ni z owego mój zaczął mówić do brzusia po imieniu i tak zostało :-). Wybrał imię jedno z tych co podrzuciłam sama więc nie protestowałam i jest Maksymilian :-)
Dziewczyny a u mnie pojawił sie problem bo najpierw miala byc Malwinka po jakis 2-3 tyg. mi sie odwidzialo i po wielkich kłutniach z Markiem wybrałam Zosia a dzis po raz koleiny imie mi sie nie podoba i nie mam pomysłu szperam w necie ale jakoś zadne imie mi nie pasuje Tym bardziej ze jak wczoraj z moim gadałam to mu mowie " Zoska sobie dyske urządza w brzuchu a on do mnie NO ŁADNIE SIE ZWRACASZ DO CÓRKI" kurcze nie mam pomysłu normalnie.
reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
U nas jakos tak samo wyszlo, ze nagle spodobalo nam sie obojgu imie Laura i tak juz zostanie. Ale podobnie jak u Deli przegladalismy strony internetowe, katalogi z imionami itd. Mielismy kilka typow. Zalezalo mi zeby imie pasowalo i w Pl i w Be.
Podziel się: