reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
Deli fajnie, że w końcu imię zostało wybrane :-)
Iguana też mnie denerwuje jak ciągle ktoś mnie pyta czy imię już wybraliśmy i pomimo, że imię już mamy to wszystkim w koło mówię, że jeszcze się zastanawiamy
Iguana też mnie denerwuje jak ciągle ktoś mnie pyta czy imię już wybraliśmy i pomimo, że imię już mamy to wszystkim w koło mówię, że jeszcze się zastanawiamy
Bardzo ladne mam podobny gust!!!! Gratulacje dzieciatka
Takhisis! zarąbista lista!
Laura i Klara cudne- moje zdecydowane faworytki
Kaspian - bardzo ciekawe imię - podoba mi się
no to ja też zapodam taką listę (nieformalną):
chłopiec:
1. Leopold
potem długo długo nic, ale jeśli moj Leo nie przejdzie to ew, jeszcze
2.Teodor
3. yyyyyyyyyyy dobra nie wymyślam na siłe bo w głowie mam tylko Leopolda tak naprawde
4. Wawrzyniec- uwilbiam to imię od zawsze- niestety nie przejdzie w niemczech- połamalibysobiejęzyki- a po co sobie życie utrudniać a ewentualna "niemiecka" wersja Laurent..jakoś niebardzo
Dziewczynka (imion mam coprawda więcej- ale żadne aż tak mnie niezachwyca)
1.Rita
2.Greta
3.Laura
4.Ofelia
5.Oktawia
6.Lotta
7.Aurelia
kolejność dziewczyńskich imion jest totalnie przypadkowa
ps. zapomniałam dodać imię dziewczyńskie które podoba się mojemu M- a zatem INGRID...
BAAAAArdzo lubie OKTAWIA!!!
Annika kojarzy mi się z Pipi Langstrumpf- tak miała na imię dziewczynka z sąsiedztwa. Ładne!
Szymon piekne!!!!!!!!!to z imion damskich u nas... Pola, Adrianna i właśnie ostatnio zaczęło mi się podobac Oliwia
co do chłopca hmm tu będzie problem bo chcialabym Jakuba ale mąż jest na NIE ;] ewentualnie Szymon mi się podoba lub Mateusz
reklama
Mam to samo nie lubie zdrobnien z sia!!!!!!Nie wiem co mi z tą Maurą przyszło do głowy- absolutnie nie zeby to był moj dziewczęcy typ- raczej imie ktre zwrocilo moja uwage i jakos tak sama nie wiem jeszcze jaki mam do niego stosunek dlatego zapytalam Was jak je odbieracie
Ja wciaz nie moge od męża wyciągnąc listy imion dla córeczki- a ponoc ma juz ulozoną ale nie chce mi narazie powiedziec...a taka jestem ciekawa
Zofia- podoba mi się..ale Zosia już nie..ja mam jakies zboczenie -siowe...jak imie mozna zdrobnić do -sia to odpada w przedbiegach- asia, kasia,zosia...srasia i dupasia przepraszam jesli kogos obrazilam nie taki mialam zamiar- a najdziwniejsze jest to że w iwkeszosci przypadków -siowe imiona w wersji pelnej mi sie podobaja- bo i ANNA I JOANNA I KATARZYNA CZY ZOFIA brzmia naprawde ładnie wdzięcznie i dostojnie..a potem te -sie wyskakuja i klops cały urok imo znika
Podziel się: