Cynamonka dużo Zosiek jest teraz, Lilek chyba nie. Liluś mi się bardzo podoba
Ja ostatnio już alergicznie wręcz reaguję na imię Maja. Bardzo ładne imię, ale tyle ich będzie!!! Szok, ostatnio cały czas słyszę, że tu Maja, tam Maja, znajomy znajomego czeka na Maję, moja fryzjerka też wybrała to imię, kolegi siostra rodziła jakoś niedawno albo urodzi bo to majowa dziewczynka to tez Maja. No cholera!
Jak, któraś chce tak nazwać dziewczynkę to niech jeszcze raz się zastanowi
Nie chodzi o to, że to imię nie jest ładne, bo jest prześliczne (chociaż nawet jak by mi się strasznie nie podobało, to mam nadzieję, że żadna matka nie będzie się kierowała upodobaniami jakiejś obcej kobiety
), ale strasznie ich duużo!
Ja jestem Ania i na to imię też była straszna moda. W podstawówce w klasie miałam jeszcze trzy... Masakra
Bardzo lubię swoje imię i w sumie mi się podoba. Teraz np. w szkole podstawowej, w której pracuję uczy się 120 uczniów i jest tam tylko jedna Ania, za to po kilka Julek, Majek, Lenek, Olków, Antków...
Strasznie dla mojego dziecka podobałoby mi się imię, które sama noszę, ale jakoś tak nieco idiotycznie. Szukaliśmy więc, czegoś w podobie. Znalazłam Anielę, ale mężowi się nie podobało. Potem jakoś wspólnie siedząc przed kompem wpadliśmy na Annikę i spodobało nam się wspólnie od razu. I dobrze, że dziewczyna jest, chociaż już jedno mamy z głowy
Kamcia, oczywiście, że do Kamili można "sia" - Kamisia