reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie implantacyjne ?

olcia10700

Zaciekawiona BB
Hej dziś mam 27 dzień cyklu mój cykl średnio trwa 30-32 dni .
Staramy się o maluszka
Dziś rano dostałam plamienia na początku myślałam że dostanę miesiączki ale do tej pory nic się nie rozkręciło nigdy jeszcze tak nie miałam, zawsze mnie „ zalewało” i od razu bolał mnie brzuch dziś przez cały dzień nie czuję aby to mogła być miesiączka.
Plamienie rano było czerwone później było brązowe i różowe i tak jest teraz dosłownie parę kropel zastanawiam się czy to może być plamienie implantacyjne. Ile dni po takim plamieniu można zrobić test ciążowy z moczu ? Stosunek odbył się 22 24 27 listopada 🙂 czyli w 14 16 i 20 dniu cyklu

reklama
Hej dziś mam 27 dzień cyklu mój cykl średnio trwa 30-32 dni .
Staramy się o maluszka
Dziś rano dostałam plamienia na początku myślałam że dostanę miesiączki ale do tej pory nic się nie rozkręciło nigdy jeszcze tak nie miałam, zawsze mnie „ zalewało” i od razu bolał mnie brzuch dziś przez cały dzień nie czuję aby to mogła być miesiączka.
Plamienie rano było czerwone później było brązowe i różowe i tak jest teraz dosłownie parę kropel zastanawiam się czy to może być plamienie implantacyjne. Ile dni po takim plamieniu można zrobić test ciążowy z moczu ? Stosunek odbył się 22 24 27 listopada 🙂 czyli w 14 16 i 20 dniu cyklu
Hej Olcia, da znac co wyszlo u Ciebie :)

Ja jestem 2 dni przed okresem, i jak nigdy miałam rano świeża krew przy podtarciu się i jedną kroplę krwi później na majtkach, poza tym nic... czekam..

Dziewczyny pomóżcie od w tamtym tygodniu miałam takie plamienia czy to może być implantacja
Z góry przepraszam dziś byłam na becie
Mam już roczniaka przy nim miałam tylko jednorazowe brązowe
1000010310.jpg

Załączniki

• IMG_20241208_203345.jpg
    IMG_20241208_203345.jpg
    96,1 KB · Wyświetleń: 6
  • IMG20241203181100.jpg
    IMG20241203181100.jpg
    899,2 KB · Wyświetleń: 6
Do góry