reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

26dzien cyklu beta i plamienie implantacyjne

reklama
lekarz i tak nic teraz nie zobaczy, wiec bez sensu jechac
Zobaczysz czy rozkręci się krwawienie 🤔
Ogólnie jest dla mnie wszystko dziwne.
Może opisze też :
Nie bolą mnie piersi jak przy miesiaczce.
Nie mam uczucia pękających bomblekow w dole brzucha jak zazwyczaj przy miesiaczce i takiego jeżdżenia w brzuchu.
Nie wypchało mnie jak zwykle ze nie mogłam brzucha wciągnąć.
Ciągle mam wrażenie pełnego pęcherza i chodzę do toalety.
Na podpasce znikoma ilość krwi, więcej na papierze gdzie ja zazwyczaj w 1 dzień mam bardzo obfite conajmniej 5 podpasek w ciągu dnia.
Jestem jakaś osłabiona blada na twarzy.
Do tego cykle 29dni w porywach 30/31.
Wczoraj 26dc różowy śluz, dziś 27dc krwawienie.
Wszystko to skłania mnie do myśli że to jednak nie okres przyszedł wcześniej a będzie to implantacja. Oczywiście mogę się mylić trzeba uzbroić się w cierpliwość czekać na rozwój i obserwować dalej i w poniedziałek zrobić betę.

Może w ogóle nie było owulacji? Bol piersi wywołuje progesteron który jest po owulacji. U mnie był cykl bezowulacyjny i plamienie 3 dniowe.

Do góry