reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie implantacyjne. Jak wygląda?

Ja myślałam, że dostałam okresu może rzeczywiście to była bardziej jasna krew, ustało po godzinie i już wiedziałam że jestem w ciąży. Powodzenia :)

reklama
Hej kochane. Jestem dziś 10 dni dpo. Myślałam, że dostałam @. Na bieliźnie miałam 2 jasno brązowe plamki. Czytałam, że przy implantacji może pojawić się plamienie, ale raczej różowe. Jak było u Was? 🤔🙂

Jeśli to nie byłby okres to kiedy test może pokazać ciążę? Jutro rano już powinno być coś widoczne?

Dzięki za odpowiedzi 🤩
Ja miałam implantacje w 25dc. Byłam pewna że zaczął mi się okres. Rozowa krew całkiem sporo. Normalna jak zwykle. Ale drugiego dnia już tylko ciemnobrązowe plamienie i w połowie dnia koniec. Dziś w dniu@ 2kreski. Normalnie bolam mnie brzuch. Nawet bar iej. Jajniki też. Piersi bardziej urosly.

Brzuch raczej nie bo mnie przy okresie nie boli ale taki lekki dyskomfort czułam i krwawienie było jak zwykle pierwszego dnia , normalna krew tylko mniej. tak przez trzy dni, w niedziele wieczorem juz coraz mniej.
Trzymam kciuki zeby to było to ;)
U

U mnie chyba niestety okres się rozkręca... 😣 Trudno noo.. Znów będziemy próbować. Oby się udało w tym cyklu 🍀

Moje wyglądało jak @. Trochę skąpa co prawda ale żywa w pierwszy dzień, potem brunatna kolejne 2 dni. Pare dni później test pokazał blada krechę, potem coraz ciemniejsza. Dziś 31tc.
Oleczka a jak się załątwiałaś to miałaś na ślad papierze i w toalecie zabarwiona wodę?

Oleczka a jak się załątwiałaś to miałaś na ślad papierze i w toalecie zabarwiona wodę?
Tak, brudziło papier, myślałam że to po prostu @. Ale zastanawiało mnie jedno. W czasie gdy miałam mieć owulacje - regularne miesiączki-to był 15.12 w nocy obudzilo mnie silne uklucie w lewym jajniku. Jajniki mnie nigdy nie bola przed miesiączka a tym bardziej w połowie cyklu. I czułam że się coś zadziało - dlatego zrobiłam test mimo że było krwawienie wyglądające jak @.

reklama
Z tym że ja mialam baardzo intensywne i obfite @. Było tego mniej ale dalej dużo. U kobietki która ma raczej średniej obfitości @ może być faktycznie malutka ledwo zauważalna ilość krwi przy implantacji..

Do góry