Hej dziewuszki... Ja tu pierwszy raz ale od kilku dni was czytam i widzę że tu same specjalistki powiedzcie mi... Bo zeświruje, czy to w ogóle możliwe?! Nie używam żadnej anty, od roku prawie z moim partnerem fundujemy sobie przytulanki bez żadnego zabezpieczenia... Trochę na żywioł "co ma być to będzie", no ale ze dość rzadko się widujemy to różnie tam się terminy trafiają... Najczęściej wypadało tuż przed @ lub tuż po albo nawet w trakcie... Tym razem trafiło się centralnie w owulacje. Przynajmniej tak wynikałoby z kalendarza, bo testów owu nie robię bo nigdy mi nie wychodziły... Ostatnia @ 10-14.06. Przytulanki 21-22.06. O ile wierzyć że moja owulacja jest ksiazkowo terminowa to powinna wypadac na 23... Oczywiście zorientowałam się w terminach już po fakcie.. Zrobiłam test w poprzednia sobotę 4.07 bo trochę spanikowałam... Nie wyszło nic więc postanowiłam czekać cierpliwie na termin @, która powinna pojawić się 7go. Właściwie cały tydzień przed spodziewana @ wszystko mnie bolało jak zwykle tylko sporo wcześniej i zdecydowanie bardziej (zazwyczaj boli 2 max 3 dni przed). 7go późnym popoludniem pojawiło się plamienie... Takie niby zaczynające okres ale nic więcej. Następnego dnia rano już wszystko poszło jak zwykle, tak. Więc wtorek. Plamienie, Środa niby okres... Czwartek zużyłam 2 tampony z czego drugi już był taki jakiś mało brudny... Zostawiłam samą wkładkę żeby odetchnac bo. I tak. Siedziałam w domu... Wkładka czyściutka do rana... Dziś też nic się nie dzieje, no normalnie "gone with the wind"... Zazwyczaj moje @ licząc od samego. Początku do samego końca trwają jakieś 5-6 a czasem nawet 7 dni aż się wszystko uspokoi zupełnie. A teraz szok... Niecałe 2 dni i śladu nie ma...
Testować? Czy czekać aż @ wróci? Nie chce się nakręcać i siać paniki ale bardzo to wszystko nietypowe... Nawet mnie już nic nie boli... Zwykle przy @ mnie żołądek kręci i czyści a teraz dokładnie odwrotnie... Kolejne zaskoczenie... HELP
Testować? Czy czekać aż @ wróci? Nie chce się nakręcać i siać paniki ale bardzo to wszystko nietypowe... Nawet mnie już nic nie boli... Zwykle przy @ mnie żołądek kręci i czyści a teraz dokładnie odwrotnie... Kolejne zaskoczenie... HELP