ewaa000000
Fanka BB :)
Nie dziękuję żeby nie zapeszyćTo daj znać jak zrobisz test i trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję żeby nie zapeszyćTo daj znać jak zrobisz test i trzymam kciuki
Niestety dzisiejszy test wyszedł negatywny więc mam już pewność że to było poronienie jutro idę na wizytę, zobaczę czy będzie kazała mi zrobić jakieś badania krwi czy nie, i będziemy działać dalej czytałam że podobno po poronieniu jest większa szansa na szybkie zajście w ciążę?To daj znać jak zrobisz test i trzymam kciuki
Jejciu bardzo mi przykroNiestety dzisiejszy test wyszedł negatywny więc mam już pewność że to było poronienie jutro idę na wizytę, zobaczę czy będzie kazała mi zrobić jakieś badania krwi czy nie, i będziemy działać dalej czytałam że podobno po poronieniu jest większa szansa na szybkie zajście w ciążę?
Będziemy próbować dalej, pocieszam się tylko tym że to była wczesna ciąża i nie byłam jeszcze na USG, i nikomu się nie pochwaliliśmy bo pewnie gorzej bym to przeżyła ...Jejciu bardzo mi przykro
Ale nie łam się i nie poddawaj.!
Niestety dzisiejszy test wyszedł negatywny więc mam już pewność że to było poronienie jutro idę na wizytę, zobaczę czy będzie kazała mi zrobić jakieś badania krwi czy nie, i będziemy działać dalej czytałam że podobno po poronieniu jest większa szansa na szybkie zajście w ciążę?
Wcześniejsze testy były pozytywne, a po krwawieniu dzisiaj już był negatywny więc odpowiedź jest jedna.. jutro dowiem się więcejHej!
A skąd pewność, że to było poronienie? Przyczyn krawienia w trakcie cyklu jest bardzo dużo. Daj znać po wizycie, mam nadzieję, że lekarz zlecił Ci badania.
Wcześniejsze testy były pozytywne, a po krwawieniu dzisiaj już był negatywny więc odpowiedź jest jedna.. jutro dowiem się więcej
Wypytam, mam nadzieję że powie że możemy się starać już od tego cyklu podobno po poronieniu nożna szybciej zajść w ciążę. Oby do była pierwsza i ostatnia taka sytuacjaAh rozumiem, nie doczytałam!
Wypytaj o wszystko na wizycie.
Hej, ja już po wizycie, niestety pani doktor potwierdziła moje przypuszczenia to była ciąża biochemicznaHej!
A skąd pewność, że to było poronienie? Przyczyn krawienia w trakcie cyklu jest bardzo dużo. Daj znać po wizycie, mam nadzieję, że lekarz zlecił Ci badania.