reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plac Zabaw

Ja jeszcze odnośnie kupek :D Moja kumpela jak była niemowlęciem tak się pos...ała, że wszystko : ubranko,łóżeczko, pościel, nawet na buzi miała kupę.(no cóż, 22 lata temu nie znali pampersów, a z tetry się po prostu wykopała). Mam nadzieję, że Kuba mi takich atrakcji nie zafunduje

reklama
Gosiczka pisze:
Ja jeszcze odnośnie kupek :D Moja kumpela jak była niemowlęciem tak się pos...ała, że wszystko : ubranko,łóżeczko, pościel, nawet na buzi miała kupę.(no cóż, 22 lata temu nie znali pampersów, a z tetry się po prostu wykopała). Mam nadzieję, że Kuba mi takich atrakcji nie zafunduje

No nie wiem :laugh:.Ja kiedyś po kupie to niunię kąpać musiałam ::) Pampers nie wytrzymał obciążenia :laugh:

monia77 pisze:
Gosiczka pisze:

No nie wiem :laugh:.Ja kiedyś po kupie to niunię kąpać musiałam ::) Pampers nie wytrzymał obciążenia :laugh:

no ja nie raz musiałam całą Pariskę przebierać ::) koleżanka poleciła mi na "te" sprawy huggiesy, więc kupiłam paczkę na próbę, pierwsza pieluszka też nam przepuściła kupalka ale to chyba dlatego, ze za slabo zapięłam
teraz juz nie przelatują ;D - więc narazie zostaniemy na HUGGIESACH

a teraz poczytam co Ineczka wkleiła

u nas na poczatku kupy bbbbardzo czesto przelatywały bo mama za słabo pampersa dopinała :p ;D
a posciel rodziców to co jakis czas jest załatwiana na wietrzeniu porannym :) po ostatniej kupie nawet ariel w 60c nie dał sobioe rady, ciekawe co na to Hajzer???

dziewczyny która pamieta ja to dalej szło
tu, tu sroczka kaszke ważyła
tu,tu ogonek sobie sparzyła,
temu dała....i dalej nie pamietam ::) 8)

siwasek pisze:
dziewczyny która pamieta ja to dalej szło
tu,tu ogonek sobie sparzyła,
temu dała....i dalej nie pamietam ::) 8)
na łyżeczke
temu dała na miseczke
temu dała do garnuszków
temu dala do dzbanuszków
a temu nic nie dała
i frrrrrr poleciała

ja zmieniam ten koniec z urywanym łepkiem zeby bylo mniej drastycznie
chociaz nienakarmienie pisklaczka tez nie jest zbyt przykladne ;D

a spotkalam sie jeszcze z innym poczatkiem :
dzieci swoje karmiła
itd