reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plac Zabaw

Co do pierdziochów to Moja Lulcia lubi tylko jak ja Jej robie na udach pierdziocha, na brzuchu sie chyba boi ;D

a u nas też ja jestem od serwisu kupowego, bo mąż ma zawsze w tym momencie bardzo dużo do zrobienia ::)

reklama
Luleczka pisze:
a u nas też ja jestem od serwisu kupowego, bo mąż ma zawsze w tym momencie bardzo dużo do zrobienia  ::)
fajnie, pewnie masz juz duzo pilnych rzeczy zrobionych ;D

a ja dzis odwrotnie
Milenka nie lubi stac na czerwonym swietle gdy jedzie samochodem, wczoraj to z jej krzyku dalo sie wyselekcjonowac nawet slowo JEDZ !!! ;D

U nas interes kupowy załatwiany jest na zmianę,. ALe najczęściej mała kupka w południe więc tatusia nie ma bo jest w pracy. W weekendy jednak nadrabia zaległości...hihihi

Cóz za wdzięczny temat na palcu zabaw... ;D ;D ;D ;D

A może nowy wątek??: Kupki wrześniowych dzieciaczków, kto wynosu brudne pieluchy??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

temat tak przyszlosciowo powinien zostac na tym watku, bo juz niedlugo przeczytamy:
"moje malenstwo bawilo sie cichutko w kaciku pokoiku,
az zajrzalam i oczom nie wierzylam,
obiektem poznania byla zawartosc pieluszki, ktora wyladowala w buzi i na buzi oraz na wszystkim wokol,
czyscilam to potem 3 godziny, a wywietrzyc sie jeszcze nie udalo ;D

święta prawda Ineczko ;D bo np Majka zrobiła dziś 3dniową kupę - tzn. poszłam zrobić jej herbatkę, żeby wreszcie zrobiła ;) no i jak wróciłam to kupa była wszędzie nawet na kocyku - skarpetki jedynie się ostały ::) no i mozna powiedzieć, że robienie herbatki odniosło skutek pożądany :p

a odnośnie zabaw to Majka chyba będzie miłośniczką horrorów po mamie, bo ostatnio strasznie ją smieszy jak ja straszę! tzn odwracam się znienacka i mówię hop albo cześć, coś krótkiego, a ona cała podskakuje i zaczyna się rechotać!

reklama
muszę iść zmienić bieliznę, bo popuszczam dzisiaj z Waszego żartu :D :D :D :D

Paris się dzisiaj rechotala jak mama kręciła Zebulem niczym szalikiem kibola ;D

Do góry