reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plac Zabaw

reklama
A teraz Klusek siedzi w foteliku i chce piszczec, tylko mu nie wychodzi. Biedak nie wie, że najpierw przydałoby się grzechotkę z buzi wyjąc. Taki jeszcze troszkę niekumaty jest :D

A Paris obgryza ptaszka na swojej mecie edukacyjnej
ma takie 3 dzwoneczki zakończone maskotkami i zawsze oberwie się najbardziej ptaszkowi ::)

Gosiczka pisze:
Mój Kubuś sam sobie robi pierdzioszki - to znaczy puszcza bąki po czym rozgląda się zdziwiony, co się dzieje i po chwili zaczyna rechotac. Oprócz tego lubi oglądac z nami filmy na dvd, potrafi byc grzeczny przez cały film. I lubi jak mamusia śpiewa "agugugugugugu" łaskotając go jednocześnie koło pępka. No i jak każdy facet cieszy się jak leży z jajkami na wierzchu :D

ale sie usmiałam ;D
Kuba też puszcza baki non stop i takie śmierdzichy w dodatku ale dobrze wie że to on :laugh:

Kuby bąki na szczęście nie śmierdzą, uff. Ale jak już kupę zrobi, to mąż ucieka od razu z pokoju a ja oddech wstrzymuję żeby mu pieluchę zmienic bleeee :p

dobre, dobre Gosiczka ;D
Majka też puszcza śmierdziochy ale tylko jak 2-3- dni kupy nie robiła ::) i właśnie polubiła pierdziochy na brzuchu, bo ona wcześniej patrzyła na mnie jak na idiotkę :laugh: no i lubi jak ją podgryzam, w brzuszek, boki, szyjkę uwielbia :)

reklama
Do góry