reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Plac Zabaw

Gosiczka pisze:
Mały erotoman mi rośnie, pewnie po rodzicach ;D

;D ;D ;D ;D

Ostatnio najlepszą zabawą Kamili jest szarpanie mnie za włosy - a ja już ich prawie nie mam :p i drapanie taty po głowie ;D

reklama
Ja dostalam od mamy, po siostrze taki rozowy ochraniacz... no i Antek mus czy nie mus spi pod rozowa kolderka i ochraniaczem, pieknym bo rozowym ;D ;D
Ale dwa dni temu musialam zalozyc bo juz raz zaklinowal lapke miedzy szczebelkami i sie wkurzyl(tam mialo byc przeklenstwo)
;)
I tak sie zastanawiam czy kupowac ten niebieski...hmm..nie nie kupie :). Niech poznaje wszystkie kolory :p....nawet rozowy ;D

przynajmniej ma różowe sny ;D ;D ;D ;D ;D

a mi tez do drugiego kompletu poscieli nie pasi tak do końca, ale co tam ::)

moj Niki tez ma ochraniacz- i podobnie jak synek Aniulki codziennie rano z nim walczy.
A my w niedziele kupilismy Nicholasowi kojec- w poniedzialek pol dnia sie w nim bawil a ja zdazylam wszystko w domku zrobic-chyba polubil swoj nowy plac zabaw :)

Matiego ulubiona obecnie zabawa to przetaczanie się po całym pokoju, obecnie już prawie wszedzie dociera, muszę coś zrobić z kablami ;D

U nas najczesciej jest zabawa nozkami, zdejmowanie skarpetek i pchaniem ich do buzi, a potem mamlanie nozek ;) no i raczek oczywiscie :D
W lozeczku to najlepsza zabawa jest maskotkami od karuzelki wszystkie sa wciskane do buziaczka, az sie niekiedy zastanawiam ile ta karuzelka jeszcze wytrzyma :)

reklama
Moja ostatnio odkryla swoje uszy ;) i niekiedy sie nimi bawi, a ja jej nie pozwalam i mowie: " nie wolno! bo bedziesz miala odstajace uszka" ciekawe ile z tego rozumie ??? :p w kazdym badz razie zabiera raczke i strasznie sie smieje ;D

Do góry