reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Kasiulek jak na razie kotek jest na próbnym:))) a Twój jest fantastyczny!!! też bym chciała rasowego ale może na starość sobie sprawie:)))

Monika dobrze że już wychodzicie na prostą i super że chrzciny udane. Mała jest genialna i jaka już duża!!! Witek bardzooo wydoroślał może przez okularki:))) a Ty chuda jak przecinek!!!

Aga Ja znam napiszę Ci na priv;-)

reklama
Dziewczyny ma ktoras pozyczyc laktator? :) mam reczny avent i albo nie umiem go uzywac,. albo moje sutki sie zatykaja i laktator nie wciagnie ich, i do tego ta biala czesc z gwiazdka mi ucieka ze swojego miejsca :/

Wiem ze cass miala elektryczny ale nie wiem czy go jeszcze ma :-)

Wczoraj musialam troche reka pdciagnac po karmieniu bo mialam takiego cyca napuchnietego ze hoho. nie wiem o co kaman. i to sciagniete chcialam malej dac z butli po kapaniu - noooo wyla jak osiol, wszytsko wypluwala i nie dala sobie podac butelki.
Juz widze nauke picia z butli - a jak byla malutka i wyczula mleczko w butli to ciagnela :-(

Monika77 śliczne dzieciaczki :) :) z kupkami Blaneczki lepiej unormowało się wszystko robi raczej już codziennie czasem co dwa dni :) tylko ten cholerny katar nie moge sie go pozbyć :/ z bezbarwnego przeszedł na zielony :( nie leci nic tylko zalega w nosku :( ściągam psikam euphorium smaruje maścią majerankową i nic :/

Monika77 śliczne dzieciaczki :) :) z kupkami Blaneczki lepiej unormowało się wszystko robi raczej już codziennie czasem co dwa dni :) tylko ten cholerny katar nie moge sie go pozbyć :/ z bezbarwnego przeszedł na zielony :( nie leci nic tylko zalega w nosku :( ściągam psikam euphorium smaruje maścią majerankową i nic :/

Ja kiedy zawiodły rzeczy o których piszesz zakraplałam kroplami Nasivin 0,01%.

A my byliśmy z Nikosiem na bilansie dwulatka, nie chciał się badać i trzeba było na siłę. Rozwija się prawidłowo
:tak::tak:
A Miłoszek na zaropiałe oko dostał krople z antybiotykiem i zobaczymy się będzie działo.
... i tylko pogoda okropna:no:
Pozdrawiam

bredzelku przez Nasivin też już przeszłam ale chyba wrócę do niego :)
heheh z dziećmi to już tak jest moja chrześnica jak widzi lekarza to by uciekła :) najważniejsze że jest zdrowy i dobrze się rozwija a co do pogody to od jutra naszczęście ma być lepiej :)))

reklama
Hej Dziewczynki coś cicho się zrobiło ale rozumiem że to przez pogodę :) spacerki spacerki i jeszcze raz spacerki :)
Mam pytanko czy któraś z Was miała problem z hemoroidami? mnie niestety dopadły :( kupiłam sobie maść procto-hemolan i się zastanawiam czy można stosować w czasie karmienia. W aptece powiedzieli że tak ale z nimi różnie bywa.

Do góry