reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

brędzelek ..oj ale Ci zazdroszczę ;-) cały dzień na dworze... a ja szkoła/uczelnia/ i plener z aparatem ... ale dziś jest świetny wieczór !!!!

zrobiłam sobie przeciąg w mieszkaniu ... ten wiaterek jest taki przyjemny :-)

a do mnie zaraz koleżanka wpada ;-) opijamy zaręczyny ;-)
muszę tylko dziecie oddelegować do pokoju swego na nocny wypoczynek

reklama
Bredzelku wspólczuje z oczkiem :(
My też całe dnie prawie na spacerku później obiad ogarnąć coś Mała przez osttanie dni prawie całe popołudnie na cycku nie miałam kiedy kompa włączyć masakra naszczęście teraz śpi i mam chwilkę wolnego. U nas też mały kociołek przygotowania do ślubu siostry za trzy tyg później chrzciny :) :)
rox ale masz dobrze :) ja za tydzień na panieński już się nie moge doczekać w końcu wyjdę chociaż na chwilkę bez małej :)

Hello
My też całe dnie na świeżym powietrzy z godzinną przerwą na obiadek. Dziś na szczęście pada więc mogę odpocząć:)))

Kasiulek cudo ta twoja Blaneczka!!!! ehhh zazdroszczę weselicha ale bym się pobawiła:)))

Bredzelku moze małego przewiało albo na tle uczuleniowym.

Rox i jak po opijaniu???

Czarna - Dziękuje! Wszystko w najlepszym porządku ;-) ja skromnie piłam, bo sama w domu jestem z dzieckiem więc muszę być 'w stanie' natomiast koleżanka wracała taxi ;-)

Jak pisałam tak zrobiłam cały dzionek w domciu:))
Ale za to uszyłam Lali dwie sukienusie. A moja starsza latorośl przytargała do domu czarnego kociaka mówiąc że to na szczęście bo dziś piątek 13:)) i nazwała go Funny (tak chyba się piszę) ale jego los jest w moich rękach więc jeszcze nie wiadomo czy zostanie ale jak na razie plusuje:)))

Rox ja mam jakąś chorą psychikę że jak jestem sama w domku z dzieciakami to nawet pół lampki wina nie rusze zaraz mam jakieś wizje że coś sie stanie itp a później mi dzieci zabiorą lol

IMG_3262.jpgczarna pewnie lepiej dmuchać na zimne chociaż myślę że lampka wina nikomu by nie zaszkodziła :) :) no ale uważać trzeba :) Przygarnij kociaka ja mam u rodziców czarnego persa :) w domku też chciałam ale mój mąż nie chce i niestety muszę poczekać :)
Pokaże wam moją przylepkę z domku :)

Kasiulek, jak tam kupki Blaneczki? Maja robi kupki co dwa dni, więc twojej córci może też się zaczyna inaczej to normować. Skoro mała nie płacze i puszcza bąki to jest dobrze.

U nas była totalna masakra w domu. Po chrzcinach cała nasza trójka się rozchorowała: Witek miał zapalenie gardła, a ja z mężem ropne anginy. Mąż to miał aż 40 st. gorączki i jeszcze trochę go trzyma. Ale my z synkiem wracamy do normy.
Chrzciny udane.
Obiecałam wam kiedyś, że pokażę wam trochę naszych zdjęć, więc oto one:
Mam się kim chwalić, więc się chwalę :-D

Wiosenny spacer

Moja mała elegantka :cool2:

Moje dwa kochane szkraby :tak:

A ja już sama umiem trzymać :-D Jestem dumna z córci :cool2:

Zadumany Witek :confused2:

reklama
Dziewczyny szukam dobrego dentysty dziecięcego. Możecie mi kogoś polecić???
Pozdrawiam:-)

Do góry