reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Kasiulek, znam twój problem. Maja też ma katar od tygodnia, tylko tyle że cieknący :baffled: Gile po sam pas. Czasem jak parsknie to aż jej z noska wisi :szok: Odciągamy, psikamy kropelki i końca nie widać :no: W przeciągu trzech tygodni ma drugi raz katar. Lekarka zasugerowała mi, że ona może być alergiczką :dry: Oby nie. Sama mam katar sienny i wiem co to znaczy.

U nas przygotowania do komunii mojej chrześnicy, a za tydzień mamy chrzciny. Roboty full.

reklama
Monika77 nie zazdroszczę wczoraj byłyśmy na szczepieniu wszystko niby ok lekarka dała euphorbium w sprayu zeby jej psikać do noska mam nadzieje że pomoże :)
Nas też czekają chrzciny jeszcze myślałam zeby robić 22-23 maja ten weekend ale nie wyjdzie i chyba zostaje nam drugi albo trzeci weekend czerwca pierwszy weekend mamy zajęty siostra wychodzi za mąż :)

IMG_3264 [50%].jpgIMG_3231 [50%].jpgIMG_3235 [50%].jpgIMG_3371 [50%].jpgrox pewnie ze wam pokażę :))

śliczności !!!! piękności!!!!!!!!
że też wszyscy wokoło mają dziewczynki .. mi się kokardek chce - ale dziecka kolejnego już nie ;-)

Blanka przesłodka i jak fajnie śpi :-D:-D

Ja wam Maję pokażę po weekendzie. Teraz przygotowuję się do chrzcin, które z musu muszę robić w domu (w lokalach nie ma miejsca) :baffled:
Całe szczęście, że katar małej minął. Wczoraj byłyśmy na szczepieniu a dziś córciA ma stan podgorączkowy. Ach, mam nadzieję, że jutro już będzie dobrze.

Monika77 dobrze że Majeczce przeszedł katar ja walczyłam ponad tydzień i jest lepiej :) tz nie słyszę żeby jej cośw nosku zalegało więc chyba mamy to za sobą :) Polecam bardzo napary z majeranku tymianku i soli fizjologicznej :) małej pomogły.
Ale chciałam też zapytać o jedną rzecz. Mona mała od wczoraj troszkę mało sika. Tzn tak mi się wydaje bo dzsiaj jak wstała o 5 od 23 miała prawie suchego pampersa. Pozniej przebierałam ja koło 9 od 5 i też w zasadzie mogła bym nie zmieniać. teraz od 13 śpi i narazie nie wiem jak się przedstawia sytuacja. Podobnie jest z kupami. Do momentu dostania kataru jakoś krótko przed świętami w tym tyg robiła kupki tak średnio co drugie karmienie. POszłam z nią do lekarza i dostałam oprócz wody morskiej do psikania do noska lacidobaby i po tym mała nie mogła się załatwić. Chyba dwa dni. Odstawiłam to i pomału wraca do normy aczkolwiek robi kupkę czasami raz dziennie czasami dwa a czasami w ogóle w tym dniu nie robi. Powiedzcie czy to normalne? ma gazy ale nie płacze jest pogodnym dzieckiem często się śmieje ładnie je i śpi więc może jestem przerważliwiona? :)

monika no komunie sie zaczely dlatego brak miejsc.
my robimy w rydwanie - 65zl/os i 35z/ za dzieci :szok: za te cene w sumie moznaby zorbic niezla impre w domu - ale ja stac przy garach nie lubie. wiec mam to w nosie. a tak ide na gotowe przychodze do domu i mi sie nikt po chacie nie kreci :-D

Chcialam kupic w komisie sweterk bialy - i nie ma nic kompletnie. Kupilam wiec nowy za 40zl boshhhh te ceny.
Widzialam fajne buty rylki w komisie na przeciw swietej rodziny i kolo iskry jednoczesnie. za cale 28zl ale nie moj rozmiar eeeeh :) a prawie nowki :]

hallooł kobiety gdzie jesteście ? ;-)

u mnie kociołek z młynkiem .... mąż w Egipcie a ja mam pracy 3 razy wiecej niz zwyczajowo ... i nie wiem czasem w co recę włożyć :eek:

reklama
Helo
Odkąd się zrobiło ciepło, my siedzimy na dworze. Nikoś na swoim traktorku, a Miłosz w bujaczku. Tak od rana do wieczora. W międzyczasie obiad i prace domowe. Aż czasem tęskni mi się żeby pójść już do pracy. Miłoszkowi zaczęło ropieć jedno oczko. Masakra. Chyba znów trzeba do lekarza. No i zaczęliśmy jeść owoce!!! Pozdrawiam wszystkich gorąco!

Do góry