reklama
Kasiulek1984
Mamusia Blaneczki
rox tez pracujesz z krzychem?? jak sie udala imprezka na plotkach? mialam byc tez ale nie wyszlo
bredzelek
Mamusia 04.2009/12.2010
Hello Dziewczyny
Miała z Was któraś zaparcia u malucha, Miłosz nie robi kupy od ponad tygodnia. Pediatra przepisał lekarstwo na uregulowanie pracy jelit. Dajemy od wtorku i nadal nic. Miłosz nie płacze, nie marudzi, pryka tylko. Zaczynam się bać. Chyba pójdę do innego lekarza.
Pamiętacie że mam antykoncepcyjne Azalia do oddania
Miała z Was któraś zaparcia u malucha, Miłosz nie robi kupy od ponad tygodnia. Pediatra przepisał lekarstwo na uregulowanie pracy jelit. Dajemy od wtorku i nadal nic. Miłosz nie płacze, nie marudzi, pryka tylko. Zaczynam się bać. Chyba pójdę do innego lekarza.
Pamiętacie że mam antykoncepcyjne Azalia do oddania
Rox eee spokojnie i szkoda ze nie bylismy od początku ale najpierw zaliczyliśmy wyspę))
Bredzelek mój mały miała ale ja karmiłam sztucznie i musiałam dawać mleko bebilon (taki specjalny na zaparcia chyba "comfort") a może podaj mu jakiś probiotyk???
Bredzelek mój mały miała ale ja karmiłam sztucznie i musiałam dawać mleko bebilon (taki specjalny na zaparcia chyba "comfort") a może podaj mu jakiś probiotyk???
Kasiulek1984
Mamusia Blaneczki
rox nie nie ja u niego nie pracuje znam go w zasadzie od dziecka i jego rodzinkę dlatego pytam
Kasiulek1984
Mamusia Blaneczki
tak tak od mojego ) hehhe
reklama
Kasiulek1984
Mamusia Blaneczki
hej Dziewczynki no i mamy pierwszy kryzys dzisiaj byłyśmyz Blaneczką u lekarza. Naszczęście póki co okazało się że nic jej nie jest ale nie wyglądało to dobrze. Zaczęla mi się nad ranem krztusić. Tak jak by jej zalegała wydzielina w nosku bo chramoli jej strasznie spływała do gardła bo krztusiła się jak by nie mogła tego odkrztusić. Mam podawać lacidobaby u czyścić nosek. Oprócz tego pokazała się kupka ze śluzem i chyba odparzona dupka. Ma czerwone dosyć duże wypryski. Co stosowałyście? ja smarowałam bepantenem sudocremem i teraz mam linomag. Ehh masakra nie śpię od 4 i padam normalnie :/