reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
To może mi też się uda przyjść, bo na razie Zuza chora. I może Majkę wezmę :-) Zobaczymy :-)

Czarna, a propos szycia, masz jakieś wykroje czy cóś?
to zdrówka i oby udało nam sie w końcu poznać w realu:-p:-p:-p
co do wykrojów nie mam nic:no::no::no: ale właśnie jestem na etapie szycia kostiumu na bal przebierańców dla Laury;-)
Musze z sis pogadac może ona coś ma:tak::tak:
Dla zainteresowanych :-)
Monia jest juz w domu, Ale nie ma dostepu do neta, bo komp im siadł :-( Mała szaleje w nocy, dniami odsypia :-)

Pozdrawiam z Wałcza :-)

Oooo dzieki za info odnośnie Moniki!!!!!
I również pozdrawiam ale z Piły:rofl2:

A co szyjesz? Ja właśnie odsprzedaję kostium dwustronny kopciuszek-księżniczka, NEXT na 5-6 lat, dzisiaj Zuzka w nim poszła na bal, jest na nią trochę za duży ale wygląda super :-)

To może mi też się uda przyjść, bo na razie Zuza chora. I może Majkę wezmę :-) Zobaczymy :-)

Czarna, a propos szycia, masz jakieś wykroje czy cóś?

Dla zainteresowanych :-)
Monia jest juz w domu, Ale nie ma dostepu do neta, bo komp im siadł :-( Mała szaleje w nocy, dniami odsypia :-)

Pozdrawiam z Wałcza :-)

Cass to jak bedziesz miała to wrzuć później fotki
Ja szyję wróżke Maripose (z Barbie)

czarna nie znam tej bajki .. ale śmiem twierdzić z nazwy ( a ze ja Hiszpański znam ) ze to księżniczka motylek co ? :-) Mariposa to motyl :-)

Rox zgadza się wróżka motylek:))) A ta moja córa to wymyśla jak kobita z suknią ślubną. Mam nadzieję że w ferie skończe to się pochwalę jak oczywiscie mi wyjdzie:)))

Witam was serdecznie i dziękujemy za słowa otuchy i gratulacje :-D
Komp faktycznie nam padł i dopiero wczoraj mąż odebrał go z naprawy.

a oto wiadomość od Monisi :-)

o 11.52 przyszła na świat Maja Wiktoria. Mała ma 3250 gram i 54 cm. dostała 9 i 10 pkt. Ponoć podobna do Witka

Muszę sprostować: Maja urodziła się z wagą 3200 gr. Nie wiem czemu wydawało mi się, że Maciej mówił mi iż waga wynosi 3250, ale to pewnie z wrażenia źle usłyszałam jak wieźli mnie z porodówki;-)

Jestem trochę zakręcona i jeszcze ciut obolała. Mam chyba jakieś siniaki wewnątrz brzucha, bo tylko boli mnie po bokach. Szwy już też mam ściągnięte i o dziwo nie mam już żadnych upławów :szok: Super!
Mała ma poprzestawiany dzień z nocą i co dzień walczymy o jej momenty czuwania w dzień, ale i tak daje nam popalić w nocy. Witek za to dostał wczoraj zapalenie ucha :baffled: i też mamy z nim lekki sajgon. Na szczęście synuś jest kochany i bardzo troskliwy. Jak Maja płacze w dzień to siada przy niej i śpiewa jej "Aaa, kotki dwa..." :-D i daje jej buziaki. Etap zazdrości był przez dwa pierwsze dni. No i najważniejsze, że w nocy synek ładnie śpi :tak:

Z imieniem córci to było tak, że jadąc do szpitala doszliśmy do wniosku, że przychylimy się do Witka wyboru i damy małej na imię Maja a z pozostałych imion pasowała nam do zestawu Wiktoria. I tym sposobem z Roksanki przerodziła nam się Maja Wiktoria N. :tak:;-)
Roksana, wybacz nam tą zmianę :zawstydzona/y: Notabene, w pokoju szpitalnym leżałam z jedną Roksaną :tak: To druga kobieta o tym imieniu jaką ostatnio poznałam ;-)

reklama
Monia ja pierdu jaka ona ŚLICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!! a Majeczki to przesłodkie dziewuszki:tak::tak::tak: Jeszcze raz mega gratulacje dla Was i zdrówka dla Witka. Normalnie nie mogę sie napatrzeć:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry