reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piewsze Urodzinki

reklama
hmm ja sie wlasnie zastanawiam czy podawac cos na cieplo ?? bo wydaje mi sie ze jak sie podaje cos na cieplo to trzeba posadzic ludzi przy stole a u mnie nie bardzo da rade...

u nas menu będzie takie
-sałatka z szynki, sera, kukurydzy, ananasów, majonezu, pora
-sałatka grecka z kapusty pekińskiej, oliwek czarnych, pomidorów, ogórków i sosu vinagrait
-sałatka z czerwonej fasoli, oliwek, fety, cebulki i sosu vinagrait
-rybka po grecku
-mozarella z pomidorami
-koreczki
-kotleciki mielone
-leczo
-pieczarki zapiekane z serem
-tort truskawkowy

Już teraz mi ślinka leci:tak:

aa no widzisz to tez jakies rozwiazanie jest. tylko ze my tylko piwko podamy. heheh juz myslalam ze w lisciu salalty podasz ehehh
al dzieki za podpowiedz co do pieczarek bo moze wlasnie zrobie...na pewno zrobie sernik na zimno i szarlotke i babaeczki i zastanawiam sie nad tortem zamawianym bo mozna zrobic ze zdjeciem dziecka tylko ze one super wygladaja a sa takie syfiaste w smaku ze szok!!
salatki kupie hehe no i zastanawiam sie co dalej...

Oj tak stefanka one są bardzo syfiaste w smaku:baffled: bleeeeee
Te kotleciki to u nas juz od lat na imprezach podawane. Można na ciepło i na zimno:tak:
Pieczarki to bardzo łatwa potrawa a jaka pysznaaaa:tak:

reklama
Stefcia ja co prawda nie jadlam takiego tortu ale kiedys nam babka w cukierni powiedziala ze jakos one sie slabo sprzedaja bo to troche glupio kroic twarz dziecka :szok::szok::szok:

Do góry