reklama
M
Melanie
Gość
....może jutro zobaczysz bialą górkę lodową na dziąsełku
anineczka
królowa mrówek :P
marta3x pisze:przed chwilą znalazłam
dolna lewa jedyneczka
no, no nie było tak źle :
Marcel nie marudził dużo, obudził sie ze strasznym płaczem po kąpaniu
uwierzyc nie mogłam jak znalazłam
Congratulejszyn Dla Marcelka przystojniaczka za pierwszy zabek.
anineczka
królowa mrówek :P
Antek chyba juz tez niedlugo bedzie mial zebola. ;D wszystkie znaki na niebie to wskazuja. :
Slinotok pospolity, pchanie najwiekszych zabawek i pilota z cyfry do buziolka, marudnosc do granic wieczorami, No i ukochany zel na zabki ktory przynosi ulge .
To chyba cos mowi za siebie nio nie? ;D
Slinotok pospolity, pchanie najwiekszych zabawek i pilota z cyfry do buziolka, marudnosc do granic wieczorami, No i ukochany zel na zabki ktory przynosi ulge .
To chyba cos mowi za siebie nio nie? ;D
Anineczko, oby.
Ja tam nie wypatruję zębolków bo po co sie męczyć ze szczoteczkami... ;D ( codziennie jeżdzępalcem po jedynkach żeby się wam pochwalić i d..pa )
A znajoma, która ma córę w wieku Majki przeżywała codziennie zębule swojej Hanki, i codziennie jej te zębule wychodziły, codziennie było smarowanie, wczopkowanie.... i wyszły, kiedy miała 14 miesięcy !!! ;D ;D ;D
Marta, gratulacje, tylko uważaj teraz na cyc-e i ucałuj króliczka od naszej paczki, w tym jednego szczerbatego.
Ja tam nie wypatruję zębolków bo po co sie męczyć ze szczoteczkami... ;D ( codziennie jeżdzępalcem po jedynkach żeby się wam pochwalić i d..pa )
A znajoma, która ma córę w wieku Majki przeżywała codziennie zębule swojej Hanki, i codziennie jej te zębule wychodziły, codziennie było smarowanie, wczopkowanie.... i wyszły, kiedy miała 14 miesięcy !!! ;D ;D ;D
Marta, gratulacje, tylko uważaj teraz na cyc-e i ucałuj króliczka od naszej paczki, w tym jednego szczerbatego.
M
Melanie
Gość
anineczka pisze:marta3x pisze:przed chwilą znalazłam
dolna lewa jedyneczka
no, no nie było tak źle :
Marcel nie marudził dużo, obudził sie ze strasznym płaczem po kąpaniu
uwierzyc nie mogłam jak znalazłam
Congratulejszyn Dla Marcelka przystojniaczka za pierwszy zabek.
gratulacje !!!!!
no ja tez nie mogę się doczekać i wydaje mi się to takie doległe :
ale mam nadzieję, że niebawem zobaczymy kiełka
M
Melanie
Gość
Joanka pisze:Anineczko, oby.
a od kiedy zaczęła się ta jazdeczka z zębami??? jak ta mała miała tyle co nasze robaczki ??????????????
reklama