reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwszy ząbek:)

reklama
przed chwilą znalazłam
dolna lewa jedyneczka
no, no nie było tak źle ::)
Marcel nie marudził dużo, obudził sie ze strasznym płaczem po kąpaniu
uwierzyc nie mogłam jak znalazłam :p

marta3x pisze:
przed chwilą znalazłam
dolna lewa jedyneczka

Congratulejszyn Dla Marcelka przystojniaczka za pierwszy zabek.

Antek chyba juz tez niedlugo bedzie mial zebola. ;D wszystkie znaki na niebie to wskazuja. ::)
Slinotok pospolity, pchanie najwiekszych zabawek i pilota z cyfry do buziolka, marudnosc do granic wieczorami, No i ukochany zel na zabki ktory przynosi ulge :p.
To chyba cos mowi za siebie nio nie? ;D ;)

Anineczko, oby.
Ja tam nie wypatruję zębolków bo po co sie męczyć ze szczoteczkami... ;D ( codziennie jeżdzępalcem po jedynkach żeby się wam pochwalić i d..pa ;))
A znajoma, która ma córę w wieku Majki przeżywała codziennie zębule swojej Hanki, i codziennie jej te zębule wychodziły, codziennie było smarowanie, wczopkowanie.... i wyszły, kiedy miała 14 miesięcy !!! ;D ;D  ;D
Marta, gratulacje, tylko uważaj teraz na cyc-e ;) i ucałuj króliczka od naszej paczki, w tym jednego szczerbatego.

anineczka pisze:
marta3x pisze:
przed chwilą znalazłam
dolna lewa jedyneczka

Congratulejszyn Dla Marcelka przystojniaczka za pierwszy zabek.

gratulacje !!!!!

no ja tez nie mogę się doczekać i wydaje mi się to takie doległe ::)
ale mam nadzieję, że niebawem zobaczymy kiełka :)

Joanka pisze:
Anineczko, oby.
Ja tam nie wypatruję zębolków bo po co sie męczyć ze szczoteczkami... ;D ( codziennie jeżdzępalcem po jedynkach żeby się wam pochwalić i d..pa ;))
A znajoma, która ma córę w wieku Majki przeżywała codziennie zębule swojej Hanki, i codziennie jej te zębule wychodziły, codziennie było smarowanie, wczopkowanie.... i wyszły, kiedy miała 14 miesięcy !!! ;D ;D ;D
Marta, gratulacje, tylko uważaj teraz na cyc-e ;) i ucałuj króliczka od naszej paczki, w tym jednego szczerbatego.

a od kiedy zaczęła się ta jazdeczka z zębami??? jak ta mała miała tyle co nasze robaczki ??????????????

reklama
dziekujemy ;D
powiem szczerze ze nie spodziewałam sie tak szybko
poszło lekko, oby tak dalej

Joanka uwielbiam szczerbate dzieci ;)

Do góry