reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy wózek

no z wyglądu to bardzo fajny ten elea chyba mniej więcej coś takiego jak chciałam teraz jeszcze jak się sprawuje w użytkowaniu?Dzięki za wskazówki na niektóre rzeczy pewnie bym nie zwróciła uwagi;/jeśli chodzi o kosz w wózku to już wiem,bo mnie kilka sprzedawców/producentów uświadomiło że te kosze nie są duże bo to nie są kosze na zakupy a na rzeczy dziecka,zabawki,ciuszki itp.także pod tym względem nie ma co się denerwować bo takie mają założenie,ale myślałam o trójkołowcu jak to jest

reklama
tak kosze są na rzeczy dziecka ale w praktyce wiadomo jak to jest ;-) cały wózek jest dla dziecka a wozisz w nim kartofle i inne duperele bo jakoś to zrobić trzeba ;-) a są teraz wózki gdzie firmy już myślą o tych kloszach i bywają naprawdę spore ;-)

ja Ci polecam ze spokojnym sumieniem graco evo bo jest to wózek bardzo wielofunkcyjny, leciutki, świetny zarówno do przewożenia autem jak i trzymania w domu (niewielkie rozmiary po złożeniu), fajnie się go prowadzi - jest bardzo skrętny i w 2 palcach go obracam 10 kilowym synalem w środku :)

apis 25, zgadzam się z Tobą graco evo to bardzo dobry wózek, mamy go już troszkę czasu i cieszymy się że to właśnie go wybraliśmy. Z racji tego że dużo jeździmy samochodem bardzo często korzystamy fotelika który mocujemy na stelażu.

my z kolei mamy wózek jane muum, który dostaliśmy od mojej siostry. Pomimo że nasza córeczka jest drugim dzieckiem które korzysta z tego wózka nic się nie zniszczyło i działa jak powinno. Kolor taki sam, zawieszenie też w porządku, rączka również reguluje się bez problemu. Dlatego jeżeli miałabym polecić to właśnie ten wózek ponieważ jest trwały i solidny.

ja postawiłam na wózek wielofunkcyjny Passo marki euro-cart, kupiłam go od razu w zestawie z fotelikiem samochodowym, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, jest bezpieczny i wygodny

najlepszą opcją na pierwszy wózek wydaje się graco symbio, które teraz także przewiduje zestawy 3w1 ;p także wydaje się być najlepszym rozwiązaniem jako pierwsze oraz co fajne posiada przekladana raczke, siostra ma taki :)

ja wybrałam wspominany elea, kosz może nie jest wielki, ale na pewno pojemny i tak skonstruowany, że nic z niego nie wypada, mnie się wózek bardzo dobrze prowadzi dzięki skrętnym kołom piankowym, na prawdę jest bardzo zwrotny, co widać jak kręcę slalomy chociażby między sklepowymi półkami w hipermarketach :)

reklama
Do góry