reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Calusnik z Kubusia, ze hoho, moj synus tez ma takie napady, a jak nie chce dac buzki, to nie i koniec!
kubunio mój też taki przytulas i całuśnik, że ech! A jaką ma siłę? Jak się wczepi rączkami i nóżkami to nie oderwiecie go:-)))) A krzyczy, piska i pokazuje do góry rączką mocno i mówi "mpa" (lapma). No i zaczyna biegać i podskakiwać w biegu:-)
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Z Mateuszka zrobił się straszny zazdrośnik jak ktoś mnie przytula lub ja kogoś całuję to od razu uderza w krzyk i biegnie (czyt. raczkuje) żeby się do mnie przytulić i odpycha natręta :-(
a co mu ktos bedzie jego mame przytulal;-):-)
ASIUK gratulacje dla Kubusia
reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Czesc.
Dawno mnie tu nie bylo, takze duzo sie pozmienialo. gratuluję postepow wszystkim maluszkom. A z naszych postępów to mozemy sie pochwalić: chodzeniem (z tym ze jak zalezy mu na szybkim dotarciu do czegos to oczywiscie na czworaka), z mówieniem raczej ogromnych postepów nie ma, ale np umiemy robić amen <składać rączki przed obrazkiem - nauka babci> i takze tancem nowoczesnym jak tylko slychac muzyke.;-)
Dawno mnie tu nie bylo, takze duzo sie pozmienialo. gratuluję postepow wszystkim maluszkom. A z naszych postępów to mozemy sie pochwalić: chodzeniem (z tym ze jak zalezy mu na szybkim dotarciu do czegos to oczywiscie na czworaka), z mówieniem raczej ogromnych postepów nie ma, ale np umiemy robić amen <składać rączki przed obrazkiem - nauka babci> i takze tancem nowoczesnym jak tylko slychac muzyke.;-)
Podziel się: