reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Monika - tak samo Mateuszek stanął raz bez podpórki , rozejrzał się wokół , skrzywił się , usiadł baardzo ostrożnie a następnie się rozryczał :-D

reklama
Agatka juz coraz sprawniej chodzi. Tylko jak chce być gdzieś szybko to wtedy jeszcze na czworaka; na czworaka osiąga zawrotne prędkości :-)

A ja wam powiem ze moj Kubus zrobil sie bardzo "calusny" . Niby wczesniej umial dac buzki ale bardzo tego nie lubil, a teraz jak siedzi obok mnie to sam buzke wystawia zeby sie calowac:tak::-D:-D:-D

Z mojej Mariczki zrobił sie przytulasek i lubi baaardzo na kolanach posiedziec no a buziaczki daje tylko wtedy kiedy ona ma ochote ;-):tak:Czasem całuje nawet laleczki i inne zabawki ;-)

Z Mateuszka zrobił się straszny zazdrośnik :baffled: jak ktoś mnie przytula lub ja kogoś całuję to od razu uderza w krzyk i biegnie (czyt. raczkuje) żeby się do mnie przytulić i odpycha natręta :-(

:tak::tak: kubunio mój też taki przytulas i całuśnik, że ech! A jaką ma siłę? Jak się wczepi rączkami i nóżkami to nie oderwiecie go:-)))) A krzyczy, piska i pokazuje do góry rączką mocno i mówi "mpa" (lapma). No i zaczyna biegać i podskakiwać w biegu:-)

Z Mateuszka zrobił się straszny zazdrośnik :baffled: jak ktoś mnie przytula lub ja kogoś całuję to od razu uderza w krzyk i biegnie (czyt. raczkuje) żeby się do mnie przytulić i odpycha natręta :-(

:-D:-D:-D a co mu ktos bedzie jego mame przytulal;-):-)

ASIUK gratulacje dla Kubusia:tak:

reklama
Czesc.
Dawno mnie tu nie bylo, takze duzo sie pozmienialo. gratuluję postepow wszystkim maluszkom. A z naszych postępów to mozemy sie pochwalić: chodzeniem (z tym ze jak zalezy mu na szybkim dotarciu do czegos to oczywiscie na czworaka), z mówieniem raczej ogromnych postepów nie ma, ale np umiemy robić amen <składać rączki przed obrazkiem - nauka babci> i takze tancem nowoczesnym jak tylko slychac muzyke.;-)

Do góry