reklama
agazet
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
witam Mamuśki ja jak sie nie odzywam, to cisza, ale co jakis czas przydaża sie problem i zawsze wiem gdzie szukac rady i pomocy tak wiec tym razem pytanie, czy są jeszcze wśród naszych październikowych maluszków takie, które nie chodzą same, tak jak moja Marysia, oraz jak wygląda ciemiączko u waszych dzieciaczków, u u mojej małej wydaje sie byc jeszcze dosc spore?/ z góry dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam aga
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Agazet są ;-) ... mój młody sam jeszcze nie chodzi, ale czasami sie juz puszcza jak sie zapomni ;-) ... ciemiączku u Nas juz zrośniete ... może jeszcze mała szparka jest przez którą przejdzie nitka ... ale ogolnie juz ma zrośniete
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Elisabeth i wszystkie staraczki, ktore chca znowu dzidzie zapraszamy na watek: https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/mamusie-jako-staraczki-po-raz-drugi-12737/
reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
czy są jeszcze wśród naszych październikowych maluszków takie, które nie chodzą same, tak jak moja Marysia, oraz jak wygląda ciemiączko u waszych dzieciaczków,
Amelia nie chodzi sama ...trzeba ją trzymać za jedną rączkę...a co do ciemiączka to pediatra już w czerwcu mówiła mi że jego wielkość jest na opuszek palca (czyli malutkie)
Podziel się: