reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

reklama
witam Mamuśki:) ja jak sie nie odzywam, to cisza, ale co jakis czas przydaża sie problem i zawsze wiem gdzie szukac rady i pomocy tak wiec tym razem pytanie, czy są jeszcze wśród naszych październikowych maluszków takie, które nie chodzą same, tak jak moja Marysia, oraz jak wygląda ciemiączko u waszych dzieciaczków, u u mojej małej wydaje sie byc jeszcze dosc spore?/ z góry dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam aga

Agazet są ;-) ... mój młody sam jeszcze nie chodzi, ale czasami sie juz puszcza jak sie zapomni ;-) ... ciemiączku u Nas juz zrośniete ... może jeszcze mała szparka jest przez którą przejdzie nitka ... ale ogolnie juz ma zrośniete :tak:

U nas podobnie... Kuba jeszcze sam nie chodzi, chyba sie boi???
A co do ciemiączka, to w sumie ostatnio nie sprawdzałam, ale chyba prawei zarosło...

reklama
czy są jeszcze wśród naszych październikowych maluszków takie, które nie chodzą same, tak jak moja Marysia, oraz jak wygląda ciemiączko u waszych dzieciaczków,

Amelia nie chodzi sama :sorry2:...trzeba ją trzymać za jedną rączkę...a co do ciemiączka to pediatra już w czerwcu mówiła mi że jego wielkość jest na opuszek palca (czyli malutkie) :tak:

Do góry