Nikoś zaczyna chodzic na całego. Dziś jak mąż był z nim w domu zostawił go siedzącego na macie w pokoju a sam poszedł do kuchni. Usłyszał, że coś się dzieje i poszedł zobaczyc a nasz syn przydreptał (sam):-) na środek przedpokoju i jak zobaczyl tatę to zaczał biec w jego kierunku no i niestety zaliczył glebę, bo mąż nie zdąrzył go wyłapac:-(Pozdrawiam
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja Wam opisze, co dzis zrobila moja coreczka, bo normalnie jej inteligencja mnie rozwalia Ninka bardzo lubi ksiazeczki - mamy 3 ulubione i czesto je czytamy. jedna jest o pszczolce i jej przyjaciolach z takimi odblaskowymi elementami. i tam jest taka ulubiona scenka, gdzie wszyscy przyjaciele sa razem, a tekst jest taki: I nagle ... a kuku! co za niespodzianka. Z krzkow wyskakuje przyjaciol gromadka". Nina bardzo lubi ten fragment, bo uwielbia zabawe w "a kuku". Zawsze jak jej to czytam, to ma usmiech od ucha do ucha. dzis wieczorem Nina bawila sie sama, a ja czytalam na podlodze gazetke. mala zaczela marudzic i chcialam odwrocic jej uwage i mowie do niej tym tekstem z ksiazeczki "I nagle ... a kuku itd". a ona zaczela sie rozgladac po pokoju, pobiegla po ta ksiazeczke i przyniosla mi ja
mij madrasek kochany :-):-):-)
mij madrasek kochany :-):-):-)
monika3
Mama Amelki i Filipka
A moja Emiśka zrobiła 2 kroczki mało bo mało ale zawsze coś i duma mnie rozpiera
Jak to MAŁO Renik??? To były dwa milowe kroczki Twojej córeczki
Braaawoooo za osiągnięcia dla Emilki Nikosia i Ninki!!
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Gratulacje dla Nikosia, Ninki i Emilki :-)
A ja sie poplakałam wczoraj ze wzruszenia ... czekalam ponad 10 miesiecy na ten moment
wrociłam z pracy ... Dawidek bawił sie na podłodze ... jak mnie zobaczysz, szybko sie pozbieral i biegiem do mnie z okrzykiem na ustach mama :-)
A ja sie poplakałam wczoraj ze wzruszenia ... czekalam ponad 10 miesiecy na ten moment
wrociłam z pracy ... Dawidek bawił sie na podłodze ... jak mnie zobaczysz, szybko sie pozbieral i biegiem do mnie z okrzykiem na ustach mama :-)
reklama
Podziel się: