reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Gratulujemy pierwszych ząbków:tak::-D.

A Staś zaczął sie czołgać i prawie raczkować do przodu, wcześniej tylko do tyłu mu się udawało. I dziś odbyły się piewsze postrzyzyny Stanisława. Jego wszechstronnie uzdolniona mama ;-) obcięła mu elegancko grzywe, bo mu juz włoski w oczki wchodziły.

reklama
Wielkie gratulacje dla wszystkich posiadaczy nawych perełeczek

u nas jak na razie ząbków nie widać ale Emilka jest tak marudna, że hoho
ostatnio jak siedzi a siada już sama to skacze, a jak jest u mojej mamy i mama da ją do łózeczka (u mamy jest turystyczne dwu poziomowe) to całym łózeczkiem buja a śmichu przy tym co niemiara, no i kiedyś się bawiłyśmy ona oczywiście sobie hopsała no pampersiaku i nagle zrobiła skok w dal nieźle mnie przestraszyła i całe szczęście że siedziałam z brzegu i ją złapałam bo nie wiadomo jak daleko by zaleciała ;-)

Mateuszku witaj wsrod zabkowych ludzikow :-)

Milkshake dokladnie zakakuja Nas niesamowicie ;-):-):tak:

Dzisiaj wynalazlam kolejnego zebolka .... Dawid jest posiadaczem dwoch dolnych jedynkowych kamyczkow :-)

Cześć wszystkim październikowym mamusiom i Maluszkom

Ja pierwszy raz na tym wątku ale wcześniej "spotkałam" się z MoniQa Ines i Agnieszką18 na wątku dla staraczek...może mnie pamiętają???

Moja córeczka Amelka ma jednego zębolka i od 2 tyg siedzi sama...no i uwielbia jak sie ją nosi po całym domu a ona dotyka wszystkiego, wszędzie kuka a spacer po pokojach traktuje co najmniej jak wyprawę na inna planetę...ech...jak to moje dziecię szybko dojrzewa...hihihi...

Pozdrawiam Was cieplutko...i mam nadzdzieje że uda mi sie wpisać do waszego grona :)

Witaj Monika3 super ze do nas dotarlas!!!! no i ja to poprosze o fotki (duuuuuuuzo fotek!!!!!!) Amelki bo strasznie dawno jej nie widzialam :-(

Ines...koooope lat :-) Co u Ciebie kochana, jak Mariczka?? Śliczna dziewczynka Ci rośnie...będą się o nia chłopaki biły ;-):tak::-D

A to moja córeczka, moje największe Szczęście!!

Heloł Monis :-)!!! ... Jasne ze Cie pamietamy ... i super ze do Nas dolaczylas :-)
Jajc jaka Amelka juz duzia ... i jaka slodziakowa ... no boska :happy:
Szukaj drugiego zabala , najczesciej chodza parami ;-) .. a podroze po domu, oj tak ... tak jak to okreslilas , niczym podroze na inna planete :tak::-D;-)

reklama
Monika3 - ile ja sie Ciebie naszukałam - starałyśmy sie razem!!!!!
Napisz coś więcej co u Ciebie - jak ciąża i poród
Gratulacje - masz śliczną córeczkę!!!

Ala od kilku dni zaczęła raczkować na dobre, gdzie tylko jest możliwośc to wstaje, a myka po domu że ciężko za nią nadążyć, sięga do klatki króliczka, bierze sznurówki do buzi w przedpokoju, wybiera ziemię z kwiatków -strasznie trzeba ją pilnowac - jaki to spokój był kiedy leżała sobie spokojnie na macie....

Do góry