reklama
elisabeth
Październik '06 i '09
Kubuś sam siedzi, podtrzymywany pod paszkami stoi na całych stopach, czasami zrobi krok... w tył, gdy leży na brzuszku próbuje przesunąć się do przodu, gdy siedzi i podtrzynuje się moich dłoni to wstaje, robi papa, ale najczęściej sam do siebie jak widzi się w lustrze.
justyna19
Fanka BB :)
Renik to samo mi dzis powiedziala kuzynka,jej chlopak ma juz skonczone dwa latka i jeszcze nie mowi... kazde dziecko sie rozwija w swoim tepie,ale przykro mi,ze nasza mala zostaje w tyle....
Elizabeth wiem o czym mowisz,nasza mala tez najlepiej bawi sie przed lustrem, slodko to wyglada jak sama sobie robi papa,albo klepie koci lapki!
Elizabeth wiem o czym mowisz,nasza mala tez najlepiej bawi sie przed lustrem, slodko to wyglada jak sama sobie robi papa,albo klepie koci lapki!
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No to ja się pochwalę - Ala chodzi za rączki i coraz pewniej trzyma się szczebelków łóżeczka w pozycji stojącej i nawet - cwaniara puszcza sie jedną rączką
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
No wielgachne brawa dla Aluni - ale z niej zdolniacha - toci dopiero radość jak taki maluszek juz sobie trupta, no ale Agnieszka musisz się już widac przygotowywać do etapu "sprzątamy wszystko co na wysokości łapek Aluni" :-)
gufi
Agnieszka - moja tez tak zaczynala, a teraz juz jak posadze ja w jednym koncu lozeczka, to wstaje i trzymajac sie barierki przechodzi w drugi koniec no i juz bardzo pewnie raczkuje - lazi po calym mieszkaniu, a jak znajdzie cos pasownego do podparcia, to wstaje :-)
Agnieszka18
Gufi - to już jesteś na etapie usuwania wszytskiego z zasięgu małych łapek ....
Tylko że Ninka jest miesiąc starsza - ale to przecież nie wyścigi
Tylko że Ninka jest miesiąc starsza - ale to przecież nie wyścigi
reklama
Rosną nam dzieciaczki w siłę:-).
Kubula raczkuje do przodu do tyłu na boki-szwenda się po całym domu, wszystko musze usuwać. Włącza sam radio i oczywiście zmienia stacje w ciągu sekundy z 20 razy-pieknie.
Sam siada i podciąga się na rączkach do góry-właśnie chciałam zapytać obniżyłyście już łóżeczka na najniższą "wysokość"? Bo my będziemy musieli już chyba, bo Kubuś staje przy barierce i ma silne rączki i nóżki-łatwo myknie na drugą stronę.
Kubula raczkuje do przodu do tyłu na boki-szwenda się po całym domu, wszystko musze usuwać. Włącza sam radio i oczywiście zmienia stacje w ciągu sekundy z 20 razy-pieknie.
Sam siada i podciąga się na rączkach do góry-właśnie chciałam zapytać obniżyłyście już łóżeczka na najniższą "wysokość"? Bo my będziemy musieli już chyba, bo Kubuś staje przy barierce i ma silne rączki i nóżki-łatwo myknie na drugą stronę.
Podziel się: